Pornind de la provocările organizației tale, implementăm împreună soluții eficiente, bazate pe concepte și abordări care și-au dovedit eficacitatea.
De la training-uri destinate dezvoltării profesionale, până la ateliere de lucru menite să consolideze întreagă echipa și să dezvolte diferite tipuri de leadership, cursurile se împart în următoarele arii:

Time management

Programul de Time Management se adresează tuturor angajaților care vor sa obțină rezultate mai bune si sa recâștige timp pentru tot ceea ce este important pentru ei.

Ascultare activa

Ascultarea activă este o abilitate importantă de comunicare care implică concentrarea atentă a atenției asupra ceea ce spune interlocutorul, înțelegerea mesajului transmis și oferirea unui feedback adecvat.

Diversity and Inclusion

Acest training introductiv în diversitate și incluziune este conceput pentru a oferi participanților o înțelegere fundamentală a importanței și beneficiilor diversității în mediul de lucru.

Change Management Mindset

Schimbarea este singura constanta, iar abilitatea de a gestiona cel mai bine acest proces este specifica celor vor sa creasca si sa se dezvoltate, precum si sa inteleaga ecosistemul "rezistentei la schimbare".

Manage Feedback

Trainingul Manage Feedback echipează participanții cu mentalitatea și instrumentele necesare pentru a oferi și primi feedback constructiv, esențial pentru dezvoltarea relațiilor de muncă sănătoase și atingerea rezultatelor optime.

Feedback Tools

Programul Feedback Tools îmbunătățește abilitățile angajaților de a oferi și primi feedback, promovând o cultură a feedback-ului eficient pentru creșterea performanței și progresul transparent în comunicare.

STAR Manager

STAR Manager se concentrează pe dezvoltarea competențelor de leadership esențiale pentru crearea și menținerea unei echipe motivate și performante, oferind managerilor uneltele și mentalitatea necesară pentru succes.

STAR Team

Trainingul STAR Team se concentrează pe dezvoltarea atitudinii pozitive și a responsabilității în rândul angajaților, subliniind importanța colaborării și a atingerii obiectivelor comune pentru succesul organizațional.

Radio Communication

Acest training se axează pe îmbunătățirea comunicării prin dezactivarea "radioului interior" și aplicarea conceptelor de Profiluri Comunicationale și Asertivitate, pentru a crește productivitatea și colaborarea.

Ești pregătit să îți aducem viziunea la realitate și să creăm împreună evenimente inedite?