Corporate Travel

Servicii integrate de agenție de turism care asigură tot suportul pentru cazare, F&B, transport, transferuri și orice alte elemente conexe evenimentului de teambuilding.

Servicii complete de agenție de turism

Ecoxtrem deține propria agenție de turism specializată pe corporate travel și events. Astfel, tu ai un singur punct de contact pentru organizarea evenimentului tău de teambuilding.

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Business Travel

Călătoriile în scop de afaceri sunt organizate atent, în raport cu bugetele și politicile dezvoltate de fiecare companie în parte.
Oferim servicii corporate, adaptate tuturor nevoilor clienților noștri, astfel încât călătoria dumneavoastră să fie un succes deplin.
Fie că este vorba de teambuilding, întâlniri în scop de afaceri sau călătorii în interes de serviciu, consultanții Ecoxtrem vă vor oferi soluțiile cele mai potrivite în materie de Business Travel.
Atenția la detalii, flexibilitatea în abordarea clientului, profesionalismul și experiență în domeniu, sunt câteva dintre aspectele după care ne ghidăm în conturarea ofertelor propuse.

Strategii bazate pe realitatea companiei tale!

Conferințe

Ecoxtrem Travel se va ocupa de toată partea logistică și de experientă participanților pe toată durata evenimentului tău!
Fie că vorbim despre evenimente interne sau externe, conferințele anuale sau întâlniri generale, acestea trebuie organizate la cel mai mic detaliu. Ne vom ocupă de toate componentele cheie ale evenimentului: locație, cazare, bufet sau transport, toate vor fi pe lista noastră de responsabilități!

Organizează împreună cu noi următorul tău eveniment corporate.

Cu ajutorul experienței și a expertizei noastre, putem să îți oferim servicii complete și personalizate pentru organizarea evenimentelor corporate. Lucrează cu noi și lasă-ne să transformăm ideile tale în realitate.

Gestionarea eficientă a logisticii

Ne ocupăm de fiecare detaliu în parte pentru a avea un eveniment de succes lipsit de stres.

Responsabil travel dedicat

Un responsabil Ecoxtrem va superviza toate aspectele care țin de aria de Corporate Travel. Și o facem cu drag!

Negociere și contractare

Preluăm partea de negociere oferte financiare și contractare, astfel încât procesul de achiziție să fie unul simplu.

Parteneriate cu locațiile

Longenvitatea companiei Ecoxtrem ne-a permis să construim parteneriate strânse cu cele mai bune locații de teambuilding.

Secțiune poze-video

Ce au avut de spus clienții noștri.

Trăiește și tu o mică parte din experiențele clienților noștri.

Vezi toate referințele
eMAG

Doresc sa multumesc echipei Ecoxtrem pentru implicarea și energia de care au dat dovadă în organizarea evenimentelor de team-building. Pentru profesionalismul de care au dat dovadă [...]

Irina Bita
P&G

Ecoxtrem a dat dovadă întotdeauna de mult profesionalism, oferindu-ne întotdeauna sprijinul în organizarea evenimentelor, venind cu o mulțime de idei deosebite și oferindu-ne cele mai bune soluții [...]

Gina Cotiga
Raiffeisen Bank

Echipa Ecoxtrem ne-a oferit un eveniment cu totul deosebit, cu multe elemente esențiale funcționării unei echipe: colaborare, învațare, coordonare, depășirea unor bariere, distracție și bună dispoziție [...]

Anca Stefania Costin
DPD

Ca de obicei totul a funționat extraordinar! Deși a fost un teambuilding organizat într-un timp foarte scurt comunicarea cu Ecoxtrem a fost ireproșabilă. Ne-am dat seama că suntem o echipă puternică [...]

Gina Iordan
Vodafone

This was a long expected outing, based on a very intriguing idea. Everything was thought of to the smallest detail. Thanks for the originality and for the organizing skills!

Tamas Gianina

Parteneri

Foișorul cu Flori 4*, Sinaia

Hotelul Foișorul cu Flori de 4* , de tip boutique, este unic în Sinaia prin stilul abordat și atmosfera pe care încearcă să o creeze, specifică orașului Sinaia la 1900. Hotelul este situat în Sinaia, într-o zona deosebit de liniștită, la doar 500 de metri de Castelul Peleș, la 2 minute de mers cu mașină de Mănăstirea Sinaia. Dispune de: restaurant, terasă cu vedere către pădure, centru SPA, sala de conferințe, loc de joacă pentru copii, parcare privată gratuită.

Mistral Resort 3*, Moieciu de Sus

Situat lângă rezervația Naturală Bucegi, departe de viață tumultuoasă citadină, Mistral Resort este locația perfectă pentru organizarea de evenimente corporate. Participanții se pot bucura de o multitudine de servicii: camere  moderne și confortabile, restaurant cu o diversitate de preparate tradiționale, Club Heaven pentru petreceri nocturne, sală de jocuri, organizare foc de tabără cu seri barbeque.

Lac de Verde, Breaza

Lac de Verde Golf & Leisure Resort este un concept hotelier aparte, localizat aproape de București, în stațiunea turistică Breaza, jud PH. Întins pe o suprafta de 24 de ha de natură pură, una dintre cele mai frumoase proprietăți din România, oferim servicii complexe segmentului leisure și corporate: cazare (85 de locuri),restaurant, teren de golf (9 găuri), 2 Săli de conferință și un grand ballroom, sport & leisure (golf, tiroliană, paintball; tir cu arcul, piscină, spa), evenimente private, evenimente corporate.

Domeniul Dâmbu Morii 3*, Timișul de Jos

Aflat la 7 km de centrul Brașovului (una din cele mai frumoase destinații montane din România), Domeniul Dâmbu Morii deschide porțile către o oază de confort și relaxare oferind refugiul ideal departe de rutina cotidiană. Mediul prietenos și atmosfera primitoare vor transforma sejurul tău într-o experiență memorabilă. Descoperă natură și lasă-te furat de peisajul pitoresc al unui colț de lume aflat la poalele munților!

Resort David 4*, Rucar

Resort David vă invită să savurați momente de relaxare într-o locație de lux. La noi va puteți găși liniștea visată pentru o vacanță, pentru un training, înconjurați de rafinament și elegantă, în care bunul gust și armonia fac parte din peisaj. Aici este locul în care veniți să va relaxați și să va bucurați de aer proaspăt, peisaje montane de basm, de o localitate care și-a păstrat puritatea, tradițiile si farmecul pe care-l cauți mereu în clipele tale de vacanță.

Pensiunea Brandeberg 3*, Bran

Finalizată în luna Mai a anului 2013, Brandeberg Pension & Restaurant este rodul mai multor ani de căutări şi inspiraţie din superba zonă a Tirolului. Am încercat, şi sperăm că am reuşit, să aducem o mică parte din arhitectura austriacă, pe care am armonizat-o în mioriticul peisaj Brănean.

Euro-Park Complex 5*, Fundata

Situat în mijlocul naturii, acolo unde crestele munților sărută cerul de un albastru infinit, Euro-Park Complex Turistic 5* cu Circuit Închis din comună Fundata Județul Brașov, este locul perfect pentru teambuilding, petreceri, conferințe, training, evenimente corporate toate pline de distracție, aventură și discreție garantată! Va așteptăm cu drag și voie bună!

Complex turistic Pănicel 3*/ 4*, Râșnov

Dacă alegi, alege Pănicel! Locația este ideală pentru evenimente destinate clienților corporate. Complexul Panicel este amplasat pe un domeniu de 7ha, în mijlocul naturii, însă cu acces facil din DN 73 Râșnov-Bran. Parcarea este mai mult decât generoasă. Locația dispune de corpuri separate pentru ședințe, petrecere și servirea mesei, astfel încât oaspeții se pot desfășura în voie.

Complex Padina Ursului 5*, Rucăr-Bran

Fondat în anul 1999, Complexul Padina Ursului îi așteaptă pe turiști în Fundata, județul Brașov, pentru a se bucura de aerul curat de munte. Complexul este situat la 1380 m altitudine, departe de aglomerația cotidiană din zonă, la 15 km de zona Bran-Moeciu și la 45 km de Brașov. Complexul oferă 58 de spații de cazare, repartizate în Vila Padina Ursului 4*, Vila Poiana Bradului 4* și Pensiunea Padina 5*.

Cabana Conacul Ursului 3*, Transfăgărășan

Cabana Conacul Ursului se află pe Transfăgărășan, în zona Piscu Negru, la 70 km de Curtea de Argeș și la 91 km de Sibiu. Într-un cadru natural deosebit, la 1285 m altitudine, într-o zona spectaculoasă și sălbatică, Conacul Ursului oferă cazare în 17 camere duble, caracterizate prin elegantă, curățenie impecabilă și liniște. Restaurantul primitor, cu o capacitate de 60 de locuri, îi așteaptă pe turiști cu bucate gustoase, pregătite după rețete tradiționale românești.

Valea Cu Pești 4*, Transfăgărășan (Lacul Vidraru)

Complexul turistic Valea cu Pești are un amplasament de excepție care oferă turiștilor o priveliște minunată asupra Lacului Vidraru și a Munților Făgăraș, fiind situat la o altitudine de 875 m, pe Transfăgărășan. Complexul oferă servicii turistice la un înalt standard de calitate, având o capacitatea totală de cazare de 60 de camere, restaurant, sala de conferințe, zona de agrement (piscină interioară, saună, jacuzzi, teren de sport, bowling, biliard, tenis de masă).

Ești pregătit să îți aducem viziunea la realitate și să creăm împreună evenimente corporate inedite?