Trainer

Dacă ai ajuns aici înseamnă că ți-a plăcut ce ai văzut la noi! Acum poți face parte din echipa noastră! Înscrie-te ca trainer colaborator ;i hai cu noi să descoperi echipa și dinamica lumea a organizării de evenimente corporate!

Coordonator Logistic Evenimente

Toate conceptele noastre sunt create inhouse și sunt inspirate cu precădere din feedback-ul clienților noștri. De aceea, nevoile noastre logistice se extind și se adaptează continuu. Căutăm o persoană organizată și entuziasmată pentru a ni se alătura.

Events Specialist

Cautam un Super Events Specialist pentru planificarea, proiectarea și implementarea evenimentelor corporate non-teambuilding. Fie ca este vorba de o petrecere, o lansare sau o conferinta, departamentul de Corporate Events nu spune "nu" provocarilor.

Teambuilding consultant

Cautam un consultant bine organizat si empatic pentru identificarea celor mai bune soluții sau programe și personalizarea acestora în funcție de nevoile clienților. Experienta in vanzari - ideal B2B -este un must pentru a excela in aceasta pozitie.

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.