Afișez 0 rezultat(e)
din 0 articole.
highlight
Reseteaza

Nr. participanti

Resetare

Obiective

Resetare
Filtrare după:
Tag
close icon
Evaluare satisfacție

Prin măsurarea schimbărilor în percepțiile și atitudinile angajaților, evaluarea ajută la identificarea problemelor și la intervenții țintite.

5 Dysfunctions of a Team

Un instrument comprehensiv și esențial pentru lideri și manageri care doresc să își facă echipele mai coezive și eficiente.

SPECTRA - Diversity and Inclusion

Evaluarea noastră permite profesioniștilor D&I să evalueze managementul, cultura, politicile și credințele și abilitățile individuale, oferind o vedere cuprinzătoare a statutului de incluziune din compania ta.

Evaluare burnout

Evaluarea nivelului de burnout este esențială pentru a asigura bunăstarea și productivitatea angajaților, deoarece identificarea timpurie a simptomelor poate preveni deteriorarea sănătății mentale și fizice.

Evaluare stres organizațional

Folosind chestionare specifice, evaluăm nivelul de stres organizațional și de bunăstare al angajaților, pentru a crește satisfacția și productivitatea acestora.

Assesment Center

Un assessment center permite colectarea de date relevante și obiective care sunt utilizate pentru a lua decizii informate și pentru a îmbunătăți procesele și rezultatele.

Evaluare 360

O evaluare 360 poate oferi tutror celor implicați vizibilitate asupra performanței, percepției și competenței.

Studiu Retenție

Stay interview-ul (sau Studiul de Retenție) poate ajuta organizația dvs. să crească retenția personalului, reducând numărul de interviuri de exit

Focus Group

Focus Group-ul constă în interviuri cu un eșantion reprezentativ de angajați care acoperă toate nivelurile și departamentele.

Talent Assesment

Evaluarea Talentelor este o metodă complexă și eficientă, concepută pentru a asista în selecția, promovarea sau identificarea talentelor din cadrul unei organizații.

Teste psihometrice (LSI 1&2) – Human Synergistics

LSI a ajutat milioane de lideri și colaboratori individuali să înțeleagă cum își pot schimba stilurile de gândire și comportamentul pentru a-și crește eficacitatea.

Vezi detalii

+5

Îmbunătățirea procesului de comunicare

No results found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.