Soluții Tech

În era digitală, soluțiile tech sunt unicele metode prin care companiile pot comunica fidel un mesaj, utilizând simultan lumini, proiecții, animații, interactivitate, animatronice, sunet și chiar stimuli olfactivi sau simulatoare VR.Ecoxtrem va deschide ușa către toate abordările tehnologice prezente pe piață locală și nu numai. Vom fi alături de ține în întreagă călătorie: de la idee la concept, la design, testare și producție finală.

Ești gata să duci evenimentul la un alt nivel?

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Mapping

Mappingul este o tehnologie care folosește proiecția video în care imaginile sunt mapate (cartografiate) pe o suprafață, transformând obiecte comune – clădiri, piste, etaje, chiar apă – în ecrane interactive. Aceste suprafețe devin, practic, un canvas, grafică fiind proiectată pe o suprafață și devenind interactivă prin formă și texturile ei.

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Engagement Apps

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Registration Apps

Registration Apps vizează un check în rapid al tuturor invitaților și poate utiliza diferite instrumente: tablete, QR code reader, eliberare rapidă a badge-urilor s.a.

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Interaction & Mapping

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Experience Room

Având la bază camerele senzoriale din întreaga lume, cum ar fi Mary Kings Close din Scoția sau Haunted Mansions din faimoasele parcuri tematice, în România apare prima camera unde poți trăi o experiență senzorială completă, cu ajutorul Hi-Tech-ului și elementelor reale.

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

The Robots

Roboții au apărut pe piață de ani buni, dar majoritatea oamenilor tind să se gândească la ei că la o tehnologie intangibilă, o jucărie sau un obiect dintr-un viitor utopic mai degrabă decât un gadget de eveniment care poate fi utilizat într-un mod relevant.

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

The Stage

Design-ul și realizarea center stage-ului sunt fundamentale pentru orice eveniment.

Organizează împreună cu noi următorul tău eveniment corporate.

Cu ajutorul experienței și a expertizei noastre, putem să îți oferim servicii complete și personalizate pentru organizarea evenimentelor corporate. Lucrează cu noi și lasă-ne să transformăm ideile tale în realitate.

Gestionarea eficientă a logisticii

Ne ocupăm de fiecare detaliu în parte pentru a avea un eveniment lipsit de stres și haos.

Crearea de tematici wow

Organizăm evenimente unice și inedite care vor rămâne în amintirea tuturor participanților.

Divertisment variat și personalizat

Pentru fiecare eveniment corporate oferim activități adaptate nevoilor și preferințelor.

Implicarea tuturor participanților

Evenimentele sunt concepute astfel încât toți cei prezenți să își poată aduce contribuția.

Secțiune poze-video

Ce au avut de spus clienții noștri.

Trăiește și tu o mică parte din experiențele clienților noștri.

Vezi toate referințele
eMAG

Doresc sa multumesc echipei Ecoxtrem pentru implicarea și energia de care au dat dovadă în organizarea evenimentelor de team-building. Pentru profesionalismul de care au dat dovadă [...]

Irina Bita
P&G

Ecoxtrem a dat dovadă întotdeauna de mult profesionalism, oferindu-ne întotdeauna sprijinul în organizarea evenimentelor, venind cu o mulțime de idei deosebite și oferindu-ne cele mai bune soluții [...]

Gina Cotiga
Raiffeisen Bank

Echipa Ecoxtrem ne-a oferit un eveniment cu totul deosebit, cu multe elemente esențiale funcționării unei echipe: colaborare, învațare, coordonare, depășirea unor bariere, distracție și bună dispoziție [...]

Anca Stefania Costin
DPD

Ca de obicei totul a funționat extraordinar! Deși a fost un teambuilding organizat într-un timp foarte scurt comunicarea cu Ecoxtrem a fost ireproșabilă. Ne-am dat seama că suntem o echipă puternică [...]

Gina Iordan
Vodafone

This was a long expected outing, based on a very intriguing idea. Everything was thought of to the smallest detail. Thanks for the originality and for the organizing skills!

Tamas Gianina

Ești pregătit să îți aducem viziunea la realitate și să creăm împreună evenimente corporate inedite?