Despre Noi

Infiintat in 2006 avand drept scop organizarea de evenimente teambuilding intr-un mod inedit, Ecoxtrem a adus un suflu nou acestui segment de piata prin programe si oferte antrenante.

Alaturi de evenimentele de teambuilding, echipa a fost completata de divizia de Events, Travel si Training. Toate acestea se adreseaza clientilor ce doresc un singur furnizor pentru evenimentele importante ale companiei lor.

Fiindca ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostril prin serviciile pe care le oferim, veti gasi in noi un partener de discutii pentru toate detaliile unui eveniment: activitati teambuilding indoor si outdoor, training, conferinte, cazare si transport.

Prin entuziasm si dedicare, vrem si putem sa oferim mai mult companiei dumneavoastra, suntem mereu concentrati sa dezvoltam concepte creative prin care sa sustinem obiectivele profesionale ale companiei.

Are you ready to meet the ECOXTREM team?

 

Echipa

Echipa Ecoxtrem este o echipa tanara, cu o viziune inovatoare si dinamica asupra evenimentelor pe care le organizam. Prin activitatea noastra punem accent pe latura creativa, dinamica si inedita a programelor propuse. [mai mult]