Vlad Chiciudean

Incepand cu 2006 a acceptat provocarea evenimentelor marca Ecoxtrem Teambuilding si de atunci a contribuit activ la interactiunea constructiva cu peste 10.000 de personalitati si caractere diferite, in toate colturile tarii si nu numai.

Se poate spune ca e cel mai calm si impaciuitor trainer, care mereu are pregatita o soluție la problemele care se pot ivi din senin. Si, chiar daca nu o are, o inventeaza pe loc…

A calatorit mult prin Asia, unde a vazut ca orice e posibil si ca doar daca nu vrei sa te bucuri ai sanse sa-ti si iasa, asa ca asteptati-va mereu la un zambet cald din partea lui.

Desigur, buna dispozitie o mai intretine si cu ajutorul muzicii, atunci cand incanta vocal-instrumental (cu chitara) la foc de tabara sau animand ca DJ petrecerile tematice care inchid festiv, de obicei, un eveniment reusit.

In orice caz, bazati-va cu incredere pe Vlad atat in calitate de trainer, alpinist, biciclist, chitarist, motociclist, ghid sau bijutier si nu va inceta sa va surprinda.

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem