Robert Iacob

Robert este onsite project coordinator și trainer în Ecoxtrem din 2019. Lucrând de peste 6 ani în turism și agrement, Robert a gestionat de-a lungul anilor organizarea de activități de agrement individuale și de grup, atât în interior cât și în aer liber. Programele sale preferate includ activități precum alpinism, tiroliană și jocuri specifice parcurilor de aventură. De asemenea, implementează cu plăcere activități de teambuilding online, asigurându-se că echipele cu care lucrează continuă să devină mai închegate chiar și în perioade mai dificile.

Ca trainer, Robert se asigără că fiecare membru al echipei se simte inclus în grup și implicat în activități. El crede că un teambuilding de succes este asigurat prin satisfacția fiecărui participant. Când vine vorba de activități extreme, Robert are întotdeuna grijă ca siguranța să fie pe primul loc și este gata să ofere orice sprijin necesar din punct de vedre fizic și psihologic pentru ca participanții să se bucure de experiență.

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem