Christo Conuț

Christo este o persoană dinamică și plină de energie, care a căutat mereu un mediu profesional care să îi permită să-și folosească cunoștințele acumulate. Experiența sa în funcții de Formator și Community Manager i-a adus un plus de valoare în carieră. Așadar, Ecoxtrem este locul ideal pentru Christo.

Cu o vastă experiență în managementul de formare, este expert în organizarea trainingurilor, teambuildingurilor și în dezvoltarea competențelor practice ale participanților.

Pozițiile pe care le-a ocupat în timpul studenției l-au ajutat să demonstreze abilități excelente de comunicare și organizare, pe care le aplică în cadrul fiecărui eveniment la care este prezent. El este pasionat de lucrul cu oamenii, în trecut fiind liderul unui Hub Educațional destinat tinerilor din Municipiul Iași, al unei asociații și federații,  Trainer în cadrul Uniunii Studenților din România și implicat în numeroase proiecte organizate de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”. A reușit mereu să se adapteze la nevoile participanților și să dezvolte abilitățile acestora.

Experiența sa îl face ideal pentru o companie de teambuilding, aducând abilități esențiale de organizare, comunicare și dezvoltare personală.

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem