Oana Pîrjolea

Colaborarea Oanei cu Ecoxtrem a inceput in 2010, fiind membru in board-ul decizional al clubului montan Ecoxtrem, ulterior devenind trainer colaborator in evenimentele companiei cu acelasi nume.

Datorita pregatirii profesionale in domeniul ingineriei si protectiei mediului pe care o are si imbinand pasiunea pentru trekking si ecoturism, a reusit sa implementeze proiectul pilot in tara “Panouri fotovoltaice in refugiile din Fagaras”.

Avand experienta de a face parte dintr-o echipa in cadrul unei companii multinationale si cunoscatoare a evenimentelor corporate, a ales sa isi continue dezvoltarea profesionala intr-un mediu provocator si dinamic, axat pe lucrul cu oamenii, alegand sa devina consultant teambuilding.

Fiind pasionata si energica, dar si foarte organizata si responsabila in munca pe care o depune, Oana este cu siguranta un partener pe care va puteti baza in organizarea unui teambuilding reusit.

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem