Roxana Iancu (Rox)

Dupa 12 ani de activitate in domeniul turismului (intern si extern) Roxana a decis sa se alature, in anul 2014, echipei Ecoxtrem. Pentru ea, detaliile logistice precum cazare, masa si transport, reprezinta un aspect foarte important in organizarea evenimentelor, iar corelarea programelor de teambuilding cu locatiile de cazare este intotdeauna necesara.

Bazandu-se pe experienta de organizare a peste 150 de evenimente din ultimii doi ani, Roxana este dedicata in gasirea oricarei solutii pentru a indeplini serviciile necesare unui eveniment de success.

Fie ca e vorba de teambuilding, conferinte, seminarii sau calatorii in scop de afaceri, toate detaliile desfasurarii evenimentului sunt stabilite in cel mai eficient mod posibil.

In acelasi timp, Roxana detine Brevet de Turism care ii atesta capacitatea de a indeplini functia de Manager in Activitatea de Turism.

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem