O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Experienta pe care am avut-o cu sprijinul Ecoxtrem a fost extrem de placuta.Implicarea lor, profesionalismul de care au dat dovada atat pe partea de organizare cat si in timpul evenimentului au facut diferenta ! MULTUMIM, Ecoxtrem!

SERGIU ROSCA, MICHELIN (2023)

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Echipa Ecoxtrem a fost extraordinara, prezenta in permanenta, proactiva, implicata in gasirea de solutii la necesitatile noastre care au aparut pe parcurs, veseli, simpatici.

O experienta foarte frumoasa alaturi de profesionisti.

Felicitari, faceti o treaba foarte buna:-)

FURDUI ANA-MARIA, ALLIANZ -TIRIAC ASIGURARI S.A. (2023)

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Aș dori să mulțumesc sincer echipei Ecoxtrem pentru organizarea foarte bună a teambuilding-ului nostru. Creativitatea, profesionalismul și atenția la detalii au făcut experiența noastră cu adevărat remarcabilă. Comunicarea eficientă și flexibilitatea de care echipa a dat dovadă au contribuit la succesul evenimentului. Suntem încântați de rezultate și așteptăm cu nerăbdare colaborarea viitoare.

MIHAI TALMACEL, INFORMATION SECURITY MANAGER @ ROMANIAN IT COMPANY (2023)

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Inca de la inceputul colaborarii noastre am avut placuta surpriza  sa descoper ca sunteti o echipa EXTREM de creativita ,implicata si  organizata,mereu dornica sa  gaseasca cele mai bune solutii pentru un evenimet cu adevarat memorabil! Felicitari oameni faini , intotdeauna este o  adevarata placere sa lucrez cu voi!

MARIA ANGHELESCU, DANONE (2023)

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Echipa a fost foarte bine pregatita si am fost placut impresionata de dinamica activitatilor tinand cont de numarul mare de participanti. A fost un eveniment reusit si cu siguranta vom colabora impreuna in viitor. Multumim!

BIANCA BOMBEA, E.ON SOFTWARE DEVELOPMENT (2023)

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Un Team Building reusit cu ajutorul celor de la Ecoxtrem. Trainerii au fost foarte draguti, au dat dovada de profesionalism, implicare, dar au stiut si sa se distreze. Inca de cand am inceput organizarea acestui eveniment si pana la final, totul a fost realizat "ca la carte". Asteptam cu nerabdare urmatoarele evenimente sa le realizam impreuna.

MAZILU CATALINA, UNILEVER (2023)

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem