O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

O surpriza placuta, o experienta care a reusit sa ne conecteze, desi aflati la distanta si sa aduca buna dispozitie in echipa. Buna organizare, un flow al activitatilor foarte natural, coordonatorii echipelor amuzanti si implicati. Orice pastila scurta de conectare a echipei e bine venita!

Am fost extrem de incantata de experienta, iar feedback-ul intregii echipe a fost unul pozitiv, nesimtind nimeni experienta ca fiind una online si la distanta, ci din contra, ne-am distrat si conectat la fel de mult ca si cand am fi fost unul langa celalalalt.

Mihaela Radu

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Experienta a fost una foarte placuta, continul exercitiilor a fost foarte bun, facilitarea la fel, iar tehnologia fara probleme!

C.

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Cuvintele care descriu experienta Trimble cu echipa Ecoxtrem sunt: organizare, implicare, comunicare eficienta si a lot of fun! Am apreciat faptul ca echipa Ecoxtrem a fost deschisa la sugestiile noastre, iar comunicarea a fost cat se poate de eficienta. Probleme tehnice nu au existat, astfel ca evenimentul a fost unul de succes! Keep up the good work!

Tabalae Maria Sorina

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Ecoxtrem a dat dovada de profesionalism, dedicare si flexibilitate pentru evenimentul organizat impreuna. Feedback-ul din partea colegilor nostri a fost pozitiv, asadar, in mod cert, pe viitor vom mai colabora impreuna. Multumim pentru implicare si felicitari trainerilor pentru rezultatele obtinute!

Denisa Homoc

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Echipa Leroy Merlin Ploiesti va transmite un mare „Multumesc” pentru teambuilding-ul organizat!

Colaborarea cu Ecoxtrem a venit in urma recomandarilor calduroase si s-a dovedit a fi ceea ce ne doream. Am primit suport in organizarea evenimentului, ni s-au oferit solutii adaptate nevoilor grupului, trainerii au dat dovada de profesionalism si spontaneitate, suntem incantati de echipa Ecoxtrem pentru ca ne-au oferit un moment memorabil si au mai pus o caramida la construirea coeziunii echipei 😊

Felicitari pentru implicarea voastra si pentru pasiunea pe care o puneti in organizarea atenta a fiecarui program de teambuilding! You rock!

Ana Curelea

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Oamenii cu care am lucrat eu sunt Irina Mihalache (back-office), Bogdan Sacagiu si Vlad Tutunaru [enter(traineri)].

Irina? nu stiu cata rabdare are omul asta, dar atata va zic ca eu nu as mai fi colaborat cu mine la cat de greu am raspuns/ ales/ confirmat, etc. I-am raspuns la mailuri cu cateva zile intarziere, la un moment dat am folosit si whatsapp-ul de dragul vitezei, s-a adaptat din mers si a facut lucrurile sa mearga.

Bogdan si Vlad, oameni de toata isprava, s-au integrat instant in colectivul pe care-l aveau de distrat, cat mai profesionist cu putinta. Au prezentat programul foarte clar, am inteles destul de rapid ce e de facut si pot afirma ca sunt oameni placuti, cu care poti interactiona fara sa te simti un idiot habarnist. Desi majoritatea eram pantofari, ei au calibrat probele dupa noi si ne-au sustinut cu explicatii suplimentare si cu umor decent astfel incat, desi ploua peste noi, un colectiv majoritar feminin, evenimentul a iesit grozav, asta fara sa zic despre surprizele pe care le aveau pregatite pentru noi.

Am trait o experienta foarte misto cu ei, alege-i!

Daniel Amarandei

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Ecoxtrem a fost unul dintre partenerii care ne-au ajutat in 2017 sa organizam si sa implementam teambuildingul de final de al al Euromaster Romania. Evenimentul a reunit in jur de 250 de persoane si a avut loc la Palatul Parlamentului.

Pe tot parcursul procesului de organizare, consultantul de teambuilding ne-a oferit sprijinul si flexibilitatea de care aveam nevoie pentru realizarea unui eveniment memorabil.

Ne bucuram ca am descoperit in echipa Ecoxtrem parteneri de incredere, profesionisti, pe care ne putem baza in organizarea unor evenimente reusite.

Gabriela Degeratu, EBS Training and Events Manager

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Ne-am dorit un partener care sa ne poata oferi servicii integrate: organizare evenimente (inchiriere spatiu/ sala evenimente, servicii de masa si catering, transport) si servicii de teambuilding si dezvoltare organizationala. Ecoxtrem a fost desemnat furnizor pentru acest eveniment in urma unui proces de licitatie la care au participat alti doi furnizori de servicii.

Cele 4 evenimente in care i-am avut drept parteneri mi-au oferit ocazia sa ii cunosc si sa ii definesc parteneri de incredere de lunga durata, extrem de inventivi, pentru care sintagma “win-win” este o valoare aplicata in relatia cu fiecare client in parte.

Veronica Olteanu, Internal Communication & Organizational Development Specialist

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Am avut placerea de a desfasura mai multe eveniemente de teambuilding realizate de catre Ecoxtrem Consulting, iar de-a lungul timpului ne-au demonstrat ca sunt un partener de incredere ce ofera servicii de calitate, dand dovada de profesionalism si implicare pentru fiecare eveniment in parte.

Nicoleta Pantea, HR Manager

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Am inceput colaborarea cu echipa Ecoxtrem inca din anul 2011, aceasta fiind un real support in organizarea celor mai reusite teambuilding-uri pentru compania noastra. Colegii mei si-au exprimat dorinta de a face ceva diferit in fiecare an. Ca urmare, impreuna cu Iulian si echipa sa am reusit sa punem la punct programe potrivite cu dorintele lor, dovada fiind comentariile positive, felicitarile primite si aprecierile echipei DP World Constanta.

Monica Nisipeanu, Analist Resurse Umane

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Am inceput colaborarea cu Ecoxtrem in anul 2014 pentru organizarea evenimentelor de teambuilding din cadrul companiei E.ON Romania, a petrecerilor de Craciun, a intalnirilor pentru angajati. In aceasta perioada (2014-2017) am desfasurat aproximativ 20 de evenimente si un numar de aproximativ 2000 de angajati au beneficiat de programele companiei Ecoxtrem.

Intotdeauna Ecoxtrem ne-a deposit asteptarile: incepand cu discutiile initiale, brief-ul evenimentului, livrarea propriu zisa, cat si post eveniment. Trainerii Ecoxtrem sunt mai mult decat pasionati de meseria lor, demonstreaza pregatire si integritate impecabila si nu ezit cand affirm ca pun intotdeauna clientul pe primul loc!

Alexandra Dinescu, Executive Assistant of General Director

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

In 2017, Ecoxtrem was our choice for organizing our annual Team Building Event. Their concept and approach to the offer stage clearly differentiated them from the rest of the proposals and we have been very happy with our choice ever since. They have taken us every step of the way, from the initial pitch to the final delivery, with professional efficiency and valuable advice and guidance. The event was built for a multi-cultural team of 120 employees, with various back-grounds and diverse profiles.

Catalina Dinescu, Schneider Electric Romania

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Ecoxtrem a dat dovada intotdeauna de mult profesionalism, oferindu-ne intotdeauna sprijinul in organizarea evenimentelor, venind cu o multime de idei deosebite si oferindu-ne cele mai bune solutii in organizarea acestora, asa incat fiecare eveniment sa fie diferit de cele anterioare si cat mai potrivite tematicilor propuse.

Gina Cotiga, Sales Assistant

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

In cei 5 ani de cand colaboram, echipa Ecoxtrem a dat dovada intotdeauna de profesionalism, oferindu-ne tot suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru organizarea teambuilding-ului potrivit pentru Chimpex.

Filis Inan, Asistent Director

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Huawei C&SI would like to send you a big THANK YOU for the wonderful teambuilding you offered us on March 31st at Palatul Stirbey.
Everyone is so excited about the whole event. It was wonderful.
Your trainers did a great job in engaging everyone of us in exciting team activities.
Also, the pictures you’ve made are great!

Luo Gang, Team Leader

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Va multumim pentru implicarea si profesionalismul de care ati dat dovada in organizarea teambuildingului si pe parcursul desfasurarii acestuia. Desi la inceput reticenti, fiind primul eveniment de acest gen organizat pentru echipa Imtech, toti ne-am simtit minunat, am reusit sa atingem obiectivele propuse, imbunatatirea comunicarii si cooperarii, intr-o atmosfera relaxanta si distractiva.

Ana Maria Popescu, HR Manager

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Humangest a  inceput colaborarea  cu Ecoxtrem in toamna anului 2013 . Pot spune cu convingere ca avem o colaborare excelenta! Au raspuns intotdeauna cu promtitudine solicitarilor noastre  in timp record. Ne-au oferit solutii optime  si eficiente!  O echipa de profesionisti, un partener de incredere si foarte ‘client- oriented’! We definitely recommend  Ecoxtrem for a long-term collaboration!

Simona Simion, Human Resources Manager

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

In primul rand vreau sa va multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada. A fost un eveniment foarte reusit, toata lumea s-a simtit bine si cu siguranta vom colabora si pe viitor. Ne-au placut mult activitatile pe care le-am efectuat in cadrul programului stabilit impreuna cu echipa Ecoxtrem.

Mihaela Stanescu, Director vanzari

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Ecoxtrem este o echipa de profesionisti; traineri foarte bine pregatiti care stiu sa antreneze oamenii si sa creeze o atmosfera placuta, distractiva.

Pe partea organizatorica ati dat dovada de flexibilitate, proactivitate, venind in intampinarea nevoilor si dorintelor noastre cu idei si solutii ingenioase.

Alaturi de Ecoxtrem am avut de departe cel mai reusit eveniment al anului 2014.

Claudia Stancu

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Ne exprimam aprecierea , multumirea si toata consideratia fata de echipa Ecoxtrem , care de la inceputul colaborarii noastre ne-a oferit tot ceea ce am solicitat.

Apreciem calitatea , respectul si mai inainte de toate profesionalismul de care dati dovada.

Multumim Dragos, Teo, Vlad, Adi, Iulian si Bogdan!

Alina Cretu, Director Vanzari

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Echipa Ecoxtrem ne-a oferit un eveniment cu totul deosebit, cu multe elemente esentiale functionarii unei echipe: colaborare, invatare, coordonare, depasirea unor bariere, distractie si buna dispozitie. Apreciem implicarea, pasiunea si profesionalismul trainerilor care au contribuit major la reusita team building-ului nostru. Multumim, Ecoxtrem! Suntem nerabdatori sa organizam urmatorul eveniment impreuna!

Anca Stefania Costin, Training Programs Analyst

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

In my modest opinion, it was a fantastic team building event. The day with Ecoxtrem was the highlight. The preparation, the warming up, and the 9 exercised (from low to very high adrenaline, but with security and safety acoordingly), were simply the best. From making water filters, timed racing with compass to pendulum acrobats. It was magic. Also the timing was perfect, letting enough time for people to share experiences and getting to know each other better.

I would give a standing ovation to Ecoxtrem (Dragos and his team) and to our HR organizers.

To improve would be to elimininate the police radar on the way home

Super atmosphere, perfect balance between fun, learning (both technical and getting to know the colleagues better), and adrenaline.

Thank you!

Bob De Man, Executive Director at Raiffeisen Bank Romania, Head of Change Management & Security

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Profesionalism, incredere, atentie la detalii, flexibilitate, acestea sunt doar cateva ingrediente importante pentru mine atunci cand caut un parteneriat. Daca se adauga si orientarea catre nevoia clientului, deja construim formula ideala pentru unul de success. Voi echipa Ecoxtrem detineti pe deplin toate aceste ingrediente si nu numai.

Anul acesta alaturi de voi am avut cea mai mare provocare de pana acum, organizarea unui team building de 350 de presoane.

Impreuna am reusit sa construim un eveniment personalizat si adaptat pe nevoiele companiei. Nu a fost un lucru usor de facut, insa Dragos a reusit sa-mi ofere linistea si increderea ca tot evenimentul va decurge bine si impreuna putem depasi orice obstacol care poate aparea. Si ghiciti ce…chiar asa s-a si intamplat, impreuna cu voi am oferit un eveniment memorabil tuturor.

Tin sa va multumesc inca o data pe aceasta cale si va recomand cu caldura oricui doreste sa aiba parte de un team building in adevaratul sens al cuvantului.

Keep in touch, 2018 este aproape!

Heineken

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Un eveniment de nota 10, cu traineri implicati si intotdeauna cu zambetul pe buze, ceea ce conteaza enorm in crearea unei atmosfere propice comunicarii si lucrului in echipa! Recomand programul Movie Makers pentru orice echipa tensionata care vrea sa obtina chiar si intr-o singura zi un efect garantat de coeziune si colaborare! Componenta de „fun” a atins cote maxime in acest program! Multumim Ecoxtrem!

Cristina Golea, Coordonator Training

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Cu siguranta vom apela in fiecare an pentru organizarea teambuildingului la cei de la Ecoxtrem. Colegii nostri au fost foarte incantati de toate activitatile, desi nu ne asteptam la asta am fost placut surprinsi.

Alexandra Paviliuc, Assistant Manager

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Profesionalism, implicare si creativate. De toate acestea ne-am bucurat alaturi de Ecoxtrem intr-un eveniment bine pus la punct, care a reusit sa atinga obiectivele propuse. Speram sa colaboram si pe viitor.

Florin Picu, Department Manager

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Ca de obicei totul a funtionat extraordinar! Desi a fost un teambuilding organizat intr-un timp foarte scurt comunicarea cu Ecoxtrem a fost ireprosabila. Ne-am dat seama ca suntem o echipa puternica , chiar mai puternica decat credeam, si ca putem sa devenim si mai puternici, avem mai multa incredere si ne propunem obiective mai importante. Ecoxtrem sunt super tari, ne-au facut sa descoperim locuri si monumente in Brasov de care nu auzisem si pe care cu siguranta fara ei nu le descopream. M-am convins inca o data ca atitudinea si modul personal de a vedea lucrurile te pot ajuta sa obtii absolut orice.

Gina Iordan, HR Manager

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Ca si feedback pot spune ca ne-a placut foarte mult atmosfera si faptul ca au fost activitatile diversificate astfel fiecare putand alege sa faca ceea ce-i place.Focul de tabara a fost iarasi un moment placut  in care am putut socializa cu toti colegii. Unii dintre colegi mi-au zis chiar ca a fost cel mai reusit teambuilding la care au participat vreodata.

Gherghief Alexandra, Office Administrator

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Echipa voastra a fost notata cu 10 pentru intreaga concepere si organizare a traseului dar si pentru siguranta pe care a reusit sa ne-o asigure si transmita in timpul exercitiilor. Singura obiectie… ziua respectiva a trecut mult prea repede, asa cum trece timpul cand faci ceva cu entuziasm si placere.

Mihaela Cosma, Maersk

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

A fost un week-end original in care ne-am distrat de minune si in care ne-au fost solicitate toate calitatile, trei zile in care ne-am descoperit nu doar unii pe ceilalti cat mai ales ne-am descoperit pe noi insine. Am demonstrat ca avem acele calitati necesare pentru a forma un grup original dispus sa ” invinga ” inaltimile pentru unitatea echipei. Oricum ar fi, am fost si vom fi niste invingatori, iar cu ajutorul echipei EcoXtrem am realizat lucruri incredibile. Multumim pentru organizare, originalitate si pentru profesionalism

ING Bank, Customer Contact Center

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Un eveniment foarte reusit din toate punctele de vedere. Multumim echipei Ecoxtrem pentru profesionalism si implicare. Cu siguranta vom reapela cu prima ocazie la serviciile voastre.

Marian Seitan, Manager

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Spectacol si profesionalism. Daca la inceput echipa imi spunea „numai tu puteai alege asta”, adica un program de construit masinute, la sfarsit fiecare ma intreba „unde i-ai gasit?”. Pentru ca ne dorim sa avem o minte deschisa pentru anul care vine poate construim avioane ca sigur voi veti gasi solutia ca sa zburam.

Mirela Serban, Owner R&M Audit

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Teambuildingul facut impreuna cu cei de la Ecoxtrem a fost una din cele mai reusite experiente pe care le-am organizat si la care am participat. Intreaga echipa a apreciat profesionalismul si implicarea echipei. Ne-au fost alaturi de la inceput pana la final si s-au integrat foarte usor cu grupul si elementele lui „specifice”. Tot evenimentul a fost WOW!:)

Diana Stoica, HR Coordinator

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

A fost o experienta frumoasa care ne-a pus la incercare abilitatile de comunicare si coordonare. Multumim pentru jocurile concepute de catre voi, in special pentru cel de karaoke si sumo au fost dintre cele mai amuzante. Apreciem profesionalismul si implicarea de care ati dat dovada.

Catalin Georgescu, Tactical Purchasing

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Am reusit evadarea! Programul „Escape from Alcatraz” si-a atins obiectivele. Iar locatia aleasa, Stana Regala, este mirifica. Ma bucur ca v-am ales pe voi sa ne organizati teambuilding-ul. Ati dat dovada de profesionalism si de implicare! Pe curand!

Tatiana Chiviriga, Project Assistant

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Cu suportul trainerilor de la Ecoxtrem, ne-am descoperit trasaturi care erau „ascunse”: creativitate, imaginatie, mult umor si, mai ales, placerea de a lucra impreuna. Multumim pentru cele mai scurte 4 ore petrecute impreuna

Cristina Gheorghe, Service Delivery Team Lead

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Multumim ECOXTREM pentru experienta exceptionala pe care ne-ati oferit-o prin jocurile concepute de voi! Programul pe care l-ati propus a fost unul dinamic, plin de farmec si originalitate, foarte interesant si educativ.

Madalin Dumitru, General Manager

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Do challenge your senses! It changes your whole perspective.

Alina Ionita

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Si anul acesta, optiunea noastra a fost tot echipa Ecoxtrem si cu siguranta nicio alta companie nu ar fi reusit sa ne livreze un program atat de reusit si de bine primit in randul participantilor nostri dar si calitativ in acelasi timp. Ei s-au gandit la toate aspectele si ne-au asistat in organizarea evenimentului pana la cele mai mici detalii, iar in teren fiecare membru al echipei a fost dedicat si atent coordonat catre grupurile noastre de participanti.

Alina Stoleac


O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

A fost un eveniment reusit cu ajutorul echipei Ecoxtrem. Am construit masini in cadrul competitiei „The Race” si apoi a avut loc o competitie cu acele masini. Toata lumea a fost foarte implicata si la final obiectivele initiale: lucru in echipa, identificarea liderilor decizionali si nu in ultimul rand dorinta ca toata lumea sa se simta bine au fost atinse in totalitate. Apreciez implicarea trainerilor, abilitatile avansate de comunicare precum si flexibilitatea aratata inaintea evenimentului pe parcurs si dupa. Sunt sigur ca vom mai colabora si pe viitor

Adriana Vlad


O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Ne-a placut foarte mult evenimentul. Ne-am distrat foarte bine si am ramas cu amintiri placute, sper sa mai colaboram pe viitor.

Simona Gaina, Marketing Manager

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Profesionalismul si nivelul de pregatire al trainerilor ne-au facut sa ne simtm confortabil si in siguranta pe toata perioada evenimentului, chiar daca anumite activitati au fost realizate la o inaltime considerabila. Un alt aspect important pe care orice client si-l doreste este legat de comunicare si aici subliniez cu placere faptul ca pe toata perioada organizarii evenimentului de Teambuilding, am avut o comunicare prompta si eficienta. Multumesc inca o data echipei Ecoxtrem!

Viorica Stoian, HR Consultant

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Dragii nostri, Vrem sa va multumim pentru minunatul weekend petrecut impreuna in Sibiu . Avand in vedere ca membrii echipei MediaCom se stiu de mult timp,ideea de teambuilding nu ne era nefamiliara,avand mai multe asemenea evenimente la activ si nefiind tocmai deschisi la activitatile clasice . Asa ca impreuna am conceput un program minunat care a imbinat ideea de city break in Sibiu cu conceptul de explore the mountains la Paltinis si party all night long. Si totusi , nu am fi crezut ca vom putea face atatea lucruri minunate impreuna. Dragilor,a fost un weekend exceptional si vrem sa va multumim pe acesta cale si nu ne ramane decat sa ne dorim sa ne vedem cu bine la urmatorul eveniment . Va imbratisam cu drag, Echipa Mediacom

Mediacom


O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Great experience and great team. The guys acted very professional and they were very friendly. It was very easy to work and have fun together. The activities we had were well chosen and it involved everyone, and that is a very good thing. I would gladly repeat the experience and strongly recommend them to anyone else who wants to have fun as a team outdoors.

Ionut Cadar

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Absolut toti participantii au fost incantati, iar premiul de la final a avut un efect super. Multumim foarte mult pentru organizare si ne dorim ca si in anii viitori sa mentinem aceeasi colaborare cu voi.

Razvan Bolborici, Team Leader IT Database Administration

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

E uimitor cum niste jocuri amuzante si aparent simple pot spune atat de multe lucruri despre un colectiv, insa ceea ce este incredibil este cum aceste jocuri pot consolida o echipa. Va multumim si apreciem profesionalismul, originalitatea si implicarea de care ati dat dovada.

Echipa Midocar Consulting


O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Va multumim pentru oganizarea si coordonarea excelenta a 125 de oameni , pentru care ati pregatit un program dinamic, original si captivant. Ne bucuram ca am lucrat impreuna si va uram mult succes in continuare.

Bianca Alice Olariu, PR & Communication

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

This was a long expected outing, based on a very intriguing idea. Everything was thought of to the smallest detail. Thanks for the originality and for the organizing skills!

Tamas Gianina, Vodafone Romania

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Suntem absolut incantati de programul de weekend, atat dpdv al organizarii voastre cat si al desfasurarii propriu-zise a actiunii.Ne-a placut de la inceput abordarea hazlie si totusi responsabila a lui Dragos. V-ati comportat super inclusiv cu cei mai mici si mai timizi membri ai echipei si ati colaborat foarte bine pentru ca totul sa se desfasoare fara probleme. Cireasa de pe tort a fost seara de sambata cu Vlad la chitara si va multumim pentru implicarea voastra si comportamentul profesional in legatura cu evenimentul din weekend

Rohe

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Ce inseamna un week-end perfect? La munte, cu echipa EcoXtreme Teambuilding, plus o doza de activitati extreme ca sa-ti descoperi si depasesti limitele, portii nelimitate de buna dispozitie, optimism si distractie. O experienta de neuitat care se cere a fi repetata!

Iulia Marchitan, Assistant Manager

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

A fost o experienta foarte placuta ,exercitiile fiind foarte bine adaptate pentru a putea participa toti membrii echipei la ele . O zi in care aventura, logica,strategia si coordonarea ne-au facut sa ne simtim foarte bine si sa actionam ca un intreg, ca o adevarata echipa. Nota 10 pentru traineri din partea noastra! Ne vom revedea cu siguranta!

Echipa Fixed Network and Data Development Vodafone

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Datorita cadrului deschis in care s-a desfasurat si a activitatilor dinamice si inovative, programul conceput impreuna cu Ecoxtrem a reusit sa sudeze intreaga echipa, eliminand barierele existente. Multumim

Alexandra Ionita, Generalist Resurse Umane

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

ECOXTREM- Adrenalina, distractie, curaj, coordonare, incredere, spirit de echipa? Va multumim pentru toate aceste momente in care am invatat sa cooperam, sa ne simtim bine impreuna, sa fim uniti, si care ne-au confirmat ca am fost ” pe maini bune ! „

Quark Motors

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

De la inceput am crezut ca imi cunosc echipa din care fac parte. Adevarul a fost undeva pe la mijloc pentru ca, pe parcursul celor 2 zile petrecute impreuna, am fost si uimita, am descoperit si partea nevazuta a unora dintre ei (pozitiva sau nu), insa mult mai multe reusite pentru ca, in final, castigul mare sa fie al nostru al tuturor: coeziunea echipei completata de un spirit de competitie si de invingatori. Insa, ceea ce cred ca a dat nota finala acestui teambuilding a fost intrebarea colegilor de la finalul celor 2 zile: Cand va fi urmatoarea activitate similara? Consider ca acest lucru s-a datorat in mare parte si echipei de traineri de la Ecoxtrem care prin programele dezvoltate ne-au ajutat sa ne cunoastem mai bine pa noi si pe ceilalti, sa experimentam o colaborare intr-o alta forma decat cea cu care eram obisnuiti, sa ne descoperim ca o echipa.

Echipa Fiatest

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Multumim pentru suport si implicare si sper sa atrageti in campanii de ecologizare cat mai multe companii. Am facut ceva, acest lucru conteaza. Speram sa continuam, speram ca implicarea Eneria, a colegilor nostri, sa devina o traditie.

Magda Albu, Analist Resurse Umane

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

A fost o experienta deosebita, plina de farmec si sportivitate care ne-a pus la incercare capacitatea fizica dar si spiritul de echipa. Seara de Casino Royale, prin jocurile de noroc si atmosfera creata de costumele si accesoriile vremurilor cand acestea erau prohibite, au adus acea nota de teatral care ne-a facut sa ne comportam si sa ne simtim altfel decat in realitatea fiecarei zile. Totul a fost organizat si condus de un grup de traineri profesionisti dar, am putut observa ca dincolo de profesionalism exista placerea si pasiunea de a de a lucra cu oamenii, fiind alaturi de ei. Multumim pentru tot!

Daniela Dochita, HR Manager

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Multumiri Ecoxtrem pentru evenimentul de la Capra. Sunteti o echipa tare, deschisi, spontani si foarte flexibili. Colegii mei au fost foarte incantati si spre uimirea mea nu au fost comentarii negative. Parcul de aventura a fost un succes. Felicitari!!!!!!!!

Magda Albu, Analist Resurse Umane

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Multumim pentru jocurile concepute de catre voi, care au fost interesante si au tinut spiritul echipei treaz.Totodata, seara de karaoke a placut foarte mult, se pare ca de acum inainte, ceva karaoke la un eveniment urmator va fi un „must”.

Andreea Dan, Terminal Assistant Administration

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Un weekend in care am invatat sa fim o echipa cu zambetul pe buze. Excelenta organizare!

Denisa Rotaru, Vodafone Romania

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Am trecut dincolo de granitele existentei noastre zilnice (birou, pereti de sticla, monitor) si am evadat ore bune in aer liber, intr-un peisaj montan superb alaturi de echipa EcoXtrem, niste oameni extrem de prietenosi, cu calitati umane si profesionale deosebite, care i-au determinat chiar si pe cei mai refractari dintre noi sa savureze momentele acestui teambuilding.O atmosfera aparte, o provocare pentru fiecare dintre noi, o experienta imposibil de uitat!

ZenithMedia

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Parerea unanima in cadrul firmei noastre a fost ca v-ati achitat de sarcina voastra foarte bine, dovada fiind ca multi dintre colegi au deja pe facebook poze cu arcul sau cu fortareata, si inca se mai vorbeste de cazaturile de la jocul cu lancile. Una peste alta, toata lumea s-a simtit bine, reteta a fost de succes.

Nicolae MOLDOVAN, Support & Services Team Leader

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Exercitiile le-ati adaptat foarte bine, la un nivel mediu la care sa poata sa participe toti colegii, indiferent de varsta, sex, greutate, conditie fizica, ati dat si dati dovada de profesionalism, flexibilitate si mai ales, adaptabilitate. Va multumim ca ati fost alaturi de noi si ne-ati facut sa ne simtim bine, sa ne distram si sa ne descoperim unii pe ceilalti.

Mihaela Mazarache, Relatii Publice si Comunicare

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Ne-am simtit foarte bine si am gasit ideea extrem de placuta. Si mai mult decat atat, chiar s-a incadrat in datoriile unui teambuilding. Cu ocazia impartirii in echipe, am facut cunostinta cu persoane din firma pe care nu le cunosteam, dar ne salutam. Cautarea lui Dali m-a incantat peste masura. Iti multumesc inca o data. Nici nu cred ca intra in discutie dezbaterea notei pe care as acorda-o pentru eveniment. Este 10, pentru ca m-am simtit de nota 10, 10 pentru ca am inceput sa ma salut cu inca 10 persoane din firma(!) si 10 pentru ca e vorba de Dali.

GfK


O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Ceea ce s-a intamplat in weekend-ul 10 – 12 Iunie 2011 a fost FOARTE TARE. Nu numai ca locatia a fost deosebita (chiar si cele 290 de trepte pana la restaurant ), ci si activitatile de sambata au fost originale si ne-au distrat foarte mult. Idea cu filmuletul a fost una nemaipomenita, rezultatul – filmul – a fost liantul care a unit echipa si care ne-a impulsionat. Recuzita a fost foarte buna, nu ne-a lipsit nimic, orice problema s-a ivit a avut o rezolvare. Am primit ajutor din partea organizatorilor la tot pasul – filmare, costume si montaj, echipa EcoXtreme fiind de fapt parte din echipa si nici decum simpli prestatori de servicii J. Echipa de filmari acorda echipei EcoXtreme  nota 10.5.

Florina Ungheanu, Accenture Services

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Ne-am distrat in teambuilding la Lac de Verde. Ne-am jucat, ne-am incurcat in ite, ne-am descurcat, ne-am relaxat pe iarba, unii dintre noi am facut febra musculara, dar tuturor ne-a placut.

Raluca Bob, PR Specialist

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Suntem o echipa matura si ne cunoastem de peste 10 ani. Am fost impreuna in numeroase teambuildinguri si credeam ca nimic nu ni se va mai parea nou. Cu toate acestea echipa Ecoextrem a reusit sa ne surprinda prin dinamism, organizare, veselie si exercitii care imbina perfect activitatea fizica cu cea intelectuala. Teambuildingul Ecoxtrem a fost caracterizat de catre echipa de manageri a companiei ca fiind cel mai bun teambuilding din ultimii 9 ani.  Va multumim pentru implicare si pentru un weekend de neuitat, ne-am simtit foarte bine!

Laura Busu


O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Tot evenimentul a fost foarte bine organizat si toata lumea fost super multumita, atat de ziua de teambuilding cat si de petrecerea disco de sambata seara.

Diana Sava, Responsabil Promovare IPSO Agricultura

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Impreuna cu echipa Ecoxtrem s-a realizat un teambuilding cu un scenariu, atractiv, activ si distractiv. Pornind de la activitatile programului s-a realizat coeziunea echipei , verificarea , dezvoltarea si valorificarea abilitatilor membrilor echipei SAI Erste Asset Management. La realizarea programului de team-building a stat buna pregatire tehnica, materiala si umana, program in urma caruia noi, cei de la SAI Erste Asset Management am plecat cu o impresie placuta si schimbata asupra propriei persoane si a colectivului din care facem parte. Felicitari Echipei Ecoxtrem!! Super captivant, atmosfera excelenta, ceva nou, distractiv. Participare aproape totala chiar daca am fost franti de oboseala

Lucretia Caldare, Assistant to the Manager SAI Erste Asset Management SA

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Va felicit pe toti pentru evenimentul reusit. Toata lumea a fost incantata de organizare pana la cel mai mic detaliu. Activitatile indoor si outdoor au fost echilibrate si concentrate astfel incat sa acapareze constant atentia participantilor. Petrecerea a fost un adevarat succes! Va multumesc tuturor pentru eforturile depuse!!!!

Madalina Carastoian, Call-center Manager

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Doresc sa multumesc echipei Ecoxtrem pentru implicarea si energia de care au dat dovada in organizarea evenimentelor de team-building. Pentru profesionalismul de care au dat dovada, adaptabilitatea la nevoile grupului precum si interesul sporit acordat conditiilor de siguranta ii recomand cu caldura. Cu siguranta, noi vom mai apela la serviciile lor.

Irina Bita


O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Evenimentul de la Paltinis, a fost unul complex cu activitati sportive, petreceri cu tematica si cel mai important activitati de ecologizare. In urma acetui teambuilding, pot spune ca Echipa Eneria a demonstrat inca o data ca este o echipa sudata, responsabila si comunica foarte bine interdepartamental. Este al treilea eveniment organizat cu Ecoxtrem, care au dat dovada inca o data de profesionalism si implicare. ii putem considera parte din echipa noastra Bravo echipa!!!

Magda Albu, Analist Resurse Umane

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Ne-am simtit excelent! Am avut parte de mult dinamism dar activitatile ne-au solicitat si gandirea logica si de strategie. Am invatat cum sa ne coordonam pentru a face fata unor situatii neobisnuite iar la sfarsitul zilei am castigat impreuna ca echipa!

Echipa Departamentului Tehnic Antena 1

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

A fost un eveniment placut pe care ne dorim sa il repetam si cu alta ocazie! Senzatia e ca s-a terminat prea repede. Multumim trainerilor care au avut rabdare cu noi!

Elena NASTASA, HR Generalist

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Organizarea si echipamentele au fost ca la carte iar concursurile au fostspecial destinate sa intareasca spiritul de echipa sa ne cunoastempropriile limite. Si asta totul intr-un cadru natural mirific.

Echipa Auchan, Targu Mures

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Teambuildingul cu echipa EcoXtrem a fost o experienta care ne-a oferit curiozitatea cautarii si bucuria descoperirii unor locuri noi dar si a celorlalti precum si satisfactia cooperarii pentru gasirea celor mai bune solutii. Am petrecut o zi inedita in compania colegilor nostri, fiind pusi in situatia de a lucra impreuna si de a gasi cele mai bune modalitati de comunicare. Ne-am distrat si am vazut cum poate fi o zi impreuna, o zi lipsita de coordonatele formale cu care suntem obisnuiti.

Sorin Moncea, Senior Manager

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

I would like to send an official thank you to the team that organized the event. I was really impressed, and I am speaking on behalf of my entire family, with their skills, their engagement and willingness to support. The games organized have been very engaging, and this being mentioned by a person that does not like sport it is quite an achievement. Also, the attention they provided to the children and their ability to work with them, shows us that they are used to this type of events and are very good at it. Overall it was an extraordinary event, very well organized. We are looking forward for the next one.

Procter&Gamble

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Experienta noastra „piratereasca” a fost de poveste! A fost o zi plina, n-am simtit cum a trecut timpul intre intrecerile pe plaja ? sunt sigur ca fiecare dintre noi a intrat in joc si ca s-a distrat de minune.Ziua asta ne-a confirmat ca suntem o echipa adevarata, si pe platouri dar si in afara lor!!

Mihai, Platouri, Antena 2

O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Ingredientele unui eveniment de neuitat: organizatori profesionisti, idei originale, echipa de nota 10. Ingredientul tinut secret pana acum si care face diferenta este ECOXTREM!

Echipa PSP

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.