Cristina Preda

Cristina a inceput colaborarea cu echipa Ecoxtrem inca din 2011, cu care a organizat o serie de proiecte de tip CSR pe tematica de mediu, ecoturism si sport. Ulterior a fost cursant la Scoala de Munte organizata de Clubul Montan Ecoxtrem si sustine ca de aici i se trage pasiunea pentru munte si natura in general.

Pasionata de calatorii, a studiat turismul in toate formele lui insa experienta de lucru de aproape 10 ani in mediul corporate a determinat-o sa se specializeze pe turism de afaceri si evenimente corporate. Fie ca a activat ca trainer, voluntar, project leader sau team leader, parcursul ei profesional este marcat de lucrul cu oamenii si in special, de lucrul in echipa.

Din 2017 s-a alaturat echipei Ecoxtrem ca trainer colaborator si de atunci a contribuit la implementarea a zeci de teambuilding-uri si evenimente corporate. In acest rol imbina perfect cunostintele ei din mediul corporate cu abilitatile de comunicare si bucuria de a lucra cu oamenii.

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem