Maria Iacob

Maria s-a alăturat echipei Ecoxtrem în 2020 și de atunci a evoluat rapid ca trainer de teambuilding. Cu o experiență de peste 5 ani în gestionarea echipelor, Maria a lucrat ca trainer în diverse contexte, pregătind elevi de liceu în dezbateri și public-speaking, sau mentorând studenți în programe de excelență universitară. ‘Specialitatea’ ei este lucrul cu echipe internaționale și participanți cu background-uri diferite, pasiune pe care a descoperit-o în timpul studiilor de Drept European realizate în străinătate.

În cadrul Ecoxtrem, Maria a lucrat pentru prima dată cu mediul corporate, realizând cu plăcere atât programe de teambuilding online cât și offline. Stilul ei de training este energic, pozitiv și orientat spre soluții, iar însușirea care o definește este abilitatea de a comunica eficient cu orice tip de public, de la copii cu vârste foarte mici la profesionisti de top.

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem