Corina Paraschiv

Dupa 7 ani de activitate organizatorica si de coordonare in ONG-uri cu renume si domeniul educatiei formale si non-formale, Corina a decis sa se alature, in anul 2022, echipei Ecoxtrem.

Cand ne gandim la gestionarea multor detalii logistice , de la tabere la workshopuri si campanii nationale, la coordonarea comunicarii cu numere mari de furnizori si voluntari, ne gandim automat la Corina. Pentru ea, o viziune de ansamblu asupra multelor detaliile logistice precum cazare, mase, echipamente si comunicare 360, reprezinta fundamentul unui proiect reusit.


Bazandu-se pe experienta de organizare a o groaza de evenimente in toata tara, Corina este dedicata in gasirea mixului potrivit de solutii pentru orice eveniment de anvergura de succes.


Printre realizarile Corinei se afla una de care suntem cei mai mandri -  rolul de Community Manager & Național Mapping Coordinator pentru Let’s Do It, Romania. O astfel de reusita ne garanteaza ca orice eveniment complex este pe maini bune sub supravegherea Corinei.

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem