The Plan for Kilimanjaro

Programe de aventura
15+
1/2 zi
Dificultate
Outdoor

The Plan for Kilimanjaro este provocarea perfecta pentru echipele puternice care vor o experienta energizanta in care fiecare efort este un nou pas catre varful muntelui Kilimanjaro.

Impartiti in sub-grupe, participantii se vor pune in rolul unei echipe temerare cu membri variati care vor contribui la atingerea obiectivului comun al echipei: ascensiunea unui varf al muntelui Kilimanjaro. Ininate de a „pleca la drum” echipele vor lua parte la un curs in cadrul caruia vor afla informatii esentiale despre ascensiune in diferite conditii.

Orice expeditionar stie ca planificarea ascentiunii este cruciala pentru succesul echipei. Din acest motiv, echipamentul ales la inceput va fi cel care poate propulsa echipa in top sau care le poate ingreuna munca. In prima faza, planning-ul si vederea de ansamblu devin asadar factori esentiali. In acest punct comunicarea, consensul si asumarea responsabilitatilor sunt ariile centrale ale simularii.

Provocarea nu se opreste aici deoarece fiecare etapa de ascensiune prezinta si obstacole care trebuie depasite, materializate prin probe surpriza de indemanare, agilitate sau fizice. Toate acestea contribuie de asemenea la punctajul final al fiecarei echipe.

Desi planificarea riguroasa si probele de pe traseu reprezinta provocari in sine, orice expeditionar trebuie sa fie adaptabil si sa gaseasca solutii potrivite pentru a se adapta la schimbari. Pe munte, nu exista constanta cu exceptia puterii echipei. Factori naturali precum vremea sau avalansele vor obliga expeditionarii sa dea dovada de deschidere la schimbari si adaptabilitate.

Intregul ansamblu de provocari va arata cat de puternica, unita si eficienta este fiecare echipa expeditionara.

Can your team conquer the mountain?

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati