Organizare Experiential Training

Traininguri centrate pe învățare experiențială, simulari și learn-by-doing care vor ajuta la transferul și sedimentarea cunoștințelor într-un mod ludic.

Servicii complete pentru organizarea training-urilor experiențiale

Ecoxtrem îți oferă soluțiile necesare pentru a transforma orice training sau simulare într-o experiență gamified care va asigura retenția sporită a informațiilor.

Training Experiential - activitate teambuilding ecoxtrem
O metodă eficientă de învățare și dezvoltare!

Training Experiential

Trainingul Experiential reprezintă îmbinarea unor activități de teambuilding cu training-uri customizate pe realitatea și obiectivele propriului tău business! Pentru o învățare experiențială relevanță, jocurile de rol, expunerea și corelarea informațiilor personale cu informațiile întregului program reprezintă succesul acestui tip de training.

Simulari de business - activitate teambuilding ecoxtrem
Strategii bazate pe realitatea companiei tale!

Simulări de Business

Acestea se bazează pe ilustrarea unei situații particulare de business de la comportamente organizaționale  până la dezvoltarea unei strategii globale. Simulările de business sunt o componentă din ce în ce mai importantă în dezvoltarea unui program de leadership eficient. De aceea, le oferim participanților o experiență prețioasă, fiind puși față în față cu situații concrete în care trebuie să-și pună la încercare abilitățile de management eficient al unei afaceri.

Assessment tools - activitate teambuilding ecoxtrem
Instrumente utile pentru orice tip de business!

Assessment Tools

Fie că îți dorești să vezi care este nivelul de energie al companiei tale, să evaluezi atitudinea și comportamentul angajaților sau să definești un tip de profil pentru fiecare coleg, atunci aceste intrumente de evaluare sunt cele care te pot ajută să construiești o imagine de ansamblu a organizației tale! Aceste intrumente vor genera rezultate obiective, venite direct de la membrii companiei, vor scoate la iveală “de ce-ul?” din spatele acțiunilor membrilor organizației și vor genera un plan de acțiune concret, benefic pentru dezvoltarea companiei!

Organizează împreună cu noi următorul tău eveniment corporate.

Cu ajutorul experienței și a expertizei noastre, putem să îți oferim servicii complete și personalizate pentru organizarea evenimentelor corporate. Lucrează cu noi și lasă-ne să transformăm ideile tale în realitate.

Gestionarea eficientă a logisticii

Ne ocupăm de fiecare detaliu în parte pentru a avea un eveniment lipsit de stres și haos.

Crearea de tematici wow

Organizăm evenimente unice și inedite care vor rămâne în amintirea tuturor participanților.

Divertisment variat și personalizat

Pentru fiecare eveniment corporate oferim activități adaptate nevoilor și preferințelor.

Implicarea tuturor participanților

Evenimentele sunt concepute astfel încât toți cei prezenți să își poată aduce contribuția.

Secțiune poze-video

Ce au avut de spus clienții noștri.

Trăiește și tu o mică parte din experiențele clienților noștri.

Vezi toate referințele
eMAG

Doresc sa multumesc echipei Ecoxtrem pentru implicarea și energia de care au dat dovadă în organizarea evenimentelor de team-building. Pentru profesionalismul de care au dat dovadă [...]

Irina Bita
P&G

Ecoxtrem a dat dovadă întotdeauna de mult profesionalism, oferindu-ne întotdeauna sprijinul în organizarea evenimentelor, venind cu o mulțime de idei deosebite și oferindu-ne cele mai bune soluții [...]

Gina Cotiga
Raiffeisen Bank

Echipa Ecoxtrem ne-a oferit un eveniment cu totul deosebit, cu multe elemente esențiale funcționării unei echipe: colaborare, învațare, coordonare, depășirea unor bariere, distracție și bună dispoziție [...]

Anca Stefania Costin
DPD

Ca de obicei totul a funționat extraordinar! Deși a fost un teambuilding organizat într-un timp foarte scurt comunicarea cu Ecoxtrem a fost ireproșabilă. Ne-am dat seama că suntem o echipă puternică [...]

Gina Iordan
Vodafone

This was a long expected outing, based on a very intriguing idea. Everything was thought of to the smallest detail. Thanks for the originality and for the organizing skills!

Tamas Gianina

Ești pregătit să îți aducem viziunea la realitate și să creăm împreună evenimente corporate inedite?