Midnight murder

1. Activități entertainment

+12
1-2 ore
1. Scazută
Deltă
Lângă București
Mare
Munte
Urban

Descrierea conceptului

Joc de rol, comunicare, intrigi și deeducție! Acestea sunt bazele programului de seara Midnight Murder.

Intră într-o călătorie în timp, în anii 2000, cu un concept de entertainment de seară sub forma unui murder mistery, unde fiecare participant își asumă un rol esențial. Cu o atmosferă plină de suspans și intrigă, fiecare detaliu este meticulos recreat pentru a te purta înapoi în această perioadă vibrantă.

Optinal, putem implementa decor autentic și plin de farmec al anilor 2000, unde participanții vor fi implicați într-o poveste captivantă, unde vor trebui să dezvăluie adevărul din spatele crimei misterioase.

Fiecare participant va juca un rol cheie în investigație, folosindu-și creativitatea și abilitățile de deductie pentru a descoperi indicii, creând astfel o experiență interactivă și memorabilă pentru toți cei implicați.

NOTA: Rolurile pot fi trimise in avans pentru respectarea unui dress code si intrarea in personaj.

Nr. participanți

+12

Durată

1-2 ore

Dificultate

1. Scazută

Locație

Deltă

Lângă București

Mare

Munte

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea creativitatii
  • Comunicare eficientă
  • Dezvoltarea gândirii critice și analitice

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Norming
  • Performing
  • Adjourning

Limba

  • Romana
  • Engleza

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Olympic Village

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Olympic Village este alegerea potrivita pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Am intrebat 100 de colegi

În cadrul programului de entertainment 'Am întrebat 100 de colegi',vom explora și valoriza diversitatea de perspective și experiențe din echipa noastră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Midnight murder

Intră într-o călătorie în timp, în anii 2000, cu un concept de entertainment de seară sub forma unui murder mistery, unde fiecare participant își asumă un rol pentru a intra în poveste și descoperi criminalul.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olympics 2024

Experimentează un program de teambuilding captivant și motivant, începând cu consolidarea identității echipei, continuând cu desemnarea colegilor pentru diversele sporturi și încheind cu o ceremonie de premiere.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Retro: Escape Room

Experimentează RETRO – Escape Room și călătorește în timpul anilor '90 și 2000 alături de echipa ta, rezolvând puzzle-uri și provocări specifice erei pentru a descifra indicii care te vor ghida înapoi în prezent.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Men in Black: Escape Room

În Men in Black: Escape Room, echipa ta este chemată să salveze lumea! Alătură-te organizației secrete MIB într-o misiune de protejare a Terrei de o amenințare extraterestră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.