Olympics 2024

1. Concept competitiv

1. Concept colaborare

15+
1/2 zi
1. Scazută
Munte
Lângă București
Mare
Deltă

Descrierea conceptului

Va invităm la o ediție specială a Jocurilor Olimpice - dedicată JO Paris 2024.

Va propunem un format nou si dinamic de teambuilding și aducem în atenția participanților o suită de noi activități sportive de echipă, diferită de cele existente pe piață.

Programul de teambuilding începe cu identificarea și consolidarea identității echipei prin costumarea și accesorizarea personalizată, urmată de o prezentare solemnă și o defilare cu torța olimpică, simbolizând angajamentul comun în competiție.

Echipele sunt formate și desemnați colegii care vor reprezenta unitatea în diverse sporturi personalizate, evidențiind importanța colaborării și solidarității în obținerea succesului comun.

Într-un maraton special, colaborarea și comunicarea eficientă sunt testate într-o cursă comună, iar la final, clasamentul olimpic și acordarea medalii recompensează eforturile și contribuțiile fiecărui membru la succesul echipei.

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

1. Scazută

Locație

Munte

Lângă București

Mare

Deltă

Mai multe detalii

Obiective

  • Imbunatatirea comunicarii;
  • Stimularea colaborarii si coordonarii;
  • Evidentierea rolului fiecarui membru din cadrul echipei;
  • O mai buna cunoastere a participantilor;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Olympic Village

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Olympic Village este alegerea potrivita pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Am intrebat 100 de colegi

În cadrul programului de entertainment 'Am întrebat 100 de colegi',vom explora și valoriza diversitatea de perspective și experiențe din echipa noastră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Midnight murder

Intră într-o călătorie în timp, în anii 2000, cu un concept de entertainment de seară sub forma unui murder mistery, unde fiecare participant își asumă un rol pentru a intra în poveste și descoperi criminalul.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olympics 2024

Experimentează un program de teambuilding captivant și motivant, începând cu consolidarea identității echipei, continuând cu desemnarea colegilor pentru diversele sporturi și încheind cu o ceremonie de premiere.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Retro: Escape Room

Experimentează RETRO – Escape Room și călătorește în timpul anilor '90 și 2000 alături de echipa ta, rezolvând puzzle-uri și provocări specifice erei pentru a descifra indicii care te vor ghida înapoi în prezent.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Men in Black: Escape Room

În Men in Black: Escape Room, echipa ta este chemată să salveze lumea! Alătură-te organizației secrete MIB într-o misiune de protejare a Terrei de o amenințare extraterestră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.