Organizare Evenimente Corporate

Ecoxtrem este partenerul ideal pentru organizarea unui petreceri, activări sau conferințe, având o echipă completă care gestionează creația, design-ul și implementarea.

Evenimente corporate

Petreceri Corporate

Inovare, distracție și oportunități de networking - asta înseamnă petrecerile noastre corporate. Cu tematici wow și un entertainment variat, vei avea parte de o experiență memorabilă alături de colegii și partenerii de afaceri. Noi ne ocupăm de gestionarea logisticii iar tu te poți concentra pe distracție.

Evenimente corporate

Evenimente PR

La Ecoxtrem suntem gata să transformăm orice ocazie într-o experiență memorabilă. Lansări de produse, competiții sportive sau activări de brand - noi venim cu soluții complete și creative, personalizate pentru a face ca evenimentul tău să fie un succes garantat și pentru a crește nivelul de energie în rândul echipei tale.

Evenimente corporate

Evenimente Medicale

Oferim soluții personalizate pentru evenimente de succes în domeniul medical și farmaceutic. Ne bucurăm clienții prin concepte creative, transparență și suport de la A la Z. Cu experiență vastă și un raport calitate-preț excelent, suntem partenerul de încredere în organizarea evenimentelor corporate din acest domeniu.

Evenimente corporate

Conferințe

De la întâlniri anuale sau între departamente, până la conferințe de vânzări, fidelizare sau CSR, suntem pregătiți să ne asigurăm că evenimentul tău va fi unul de neuitat. Putem crea un concept unic și adaptat nevoilor tale, astfel încât să atragă atenția și să ofere un impact puternic. Hai să orice transformăm orice eveniment într-o experiență memorabilă!

Evenimente corporate

Activari si Programe Wellbeing

Programele de wellbeing aduc beneficii majore companiilor, acoperind dezvoltarea personală și profesională, sănătatea emoțională și mentală, educația financiara și nu numai. Acestea cresc angajamentul și productivitatea echipei, iar instrumentele și strategiile oferite îi ajuta să adopte un comportament "sănătos". Dacă dorești astfel de beneficii, lasă-ne un mesaj.

Organizează împreună cu noi următorul tău eveniment corporate.

Cu ajutorul experienței și a expertizei noastre, putem să îți oferim servicii complete și personalizate pentru organizarea evenimentelor corporate. Lucrează cu noi și lasă-ne să transformăm ideile tale în realitate.

Gestionarea eficientă a logisticii

Ne ocupăm de fiecare detaliu în parte pentru a avea un eveniment lipsit de stres și haos.

Crearea de tematici wow

Organizăm evenimente unice și inedite care vor rămâne în amintirea tuturor participanților.

Divertisment variat și personalizat

Pentru fiecare eveniment corporate oferim activități adaptate nevoilor și preferințelor.

Implicarea tuturor participanților

Evenimentele sunt concepute astfel încât toți cei prezenți să își poată aduce contribuția.

Secțiune poze-video

Ce au avut de spus clienții noștri.

Trăiește și tu o mică parte din experiențele clienților noștri.

Vezi toate referințele
eMAG

Doresc sa multumesc echipei Ecoxtrem pentru implicarea și energia de care au dat dovadă în organizarea evenimentelor de team-building. Pentru profesionalismul de care au dat dovadă [...]

Irina Bita
P&G

Ecoxtrem a dat dovadă întotdeauna de mult profesionalism, oferindu-ne întotdeauna sprijinul în organizarea evenimentelor, venind cu o mulțime de idei deosebite și oferindu-ne cele mai bune soluții [...]

Gina Cotiga
Raiffeisen Bank

Echipa Ecoxtrem ne-a oferit un eveniment cu totul deosebit, cu multe elemente esențiale funcționării unei echipe: colaborare, învațare, coordonare, depășirea unor bariere, distracție și bună dispoziție [...]

Anca Stefania Costin
DPD

Ca de obicei totul a funționat extraordinar! Deși a fost un teambuilding organizat într-un timp foarte scurt comunicarea cu Ecoxtrem a fost ireproșabilă. Ne-am dat seama că suntem o echipă puternică [...]

Gina Iordan
Vodafone

This was a long expected outing, based on a very intriguing idea. Everything was thought of to the smallest detail. Thanks for the originality and for the organizing skills!

Tamas Gianina

Ești pregătit să îți aducem viziunea la realitate și să creăm împreună evenimente corporate inedite?