Retro: Escape Room

Retro: Escape Room

Concept colaborare

10+
1-2 ore
2. Medie
Deltă
Lângă București
Mare
Munte
Urban

Descrierea conceptului

Intra intr-o capsula a timpului si retraieste nostalgia trecutului cu o noua experienta de escape room: RETRO – Escape Room.

Aduna-ti echipa de calatori in timp si da startul unei calatorii autentice pe aleea amintirilor, unde culorile sunt mai vibrante, melodiile fredoneaza “forever young”, iar personajele vremurilor trecute prind viata.

Retraieste emotia anilor ’90 si 2000 in timp ce colaborezi cu echipa ta pentru a rezolva puzzle-uri si provocari specifice erei . Cauta solutii in afara cutiei si foloseste cunostintele despre trecut pentru a descifra indicia care te vor ghida inapoi in prezent, mai pregatit pentru viitor ca niciodata!

Nr. participanți

10+

Durată

1-2 ore

Dificultate

2. Medie

Locație

Deltă

Lângă București

Mare

Munte

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Coordonare la nivel de echipa
  • Stimularea gandirii analitice
  • Dezvoltarea creativitatii

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Storming
  • Norming
  • Performing
  • Adjourning

Limba

  • Romana
  • Engleza

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem