Am intrebat 100 de colegi

1. Activități entertainment

10+
1-2 ore
1. Scazută
Deltă
Lângă București
Mare
Munte
Urban

Descrierea conceptului

Bine ați venit la programul nostru de entertainment  'Am întrebat 100 de colegi'!

Suntem încântați să vă invităm într-o călătorie captivantă în lumea diversității și a colaborării. Inspirat de bogăția de cunoștințe, experiențe și perspective din cadrul echipei noastre, acest program are ca scop să împlinească mai mult decât simpla interacțiune.

În timpul acestui eveniment, ne propunem să explorăm cele mai variate opinii și să valorizăm fiecare contribuție individuală. Prin intermediul unor activități interactive, discuții provocatoare și exerciții de colaborare, vom crea un spațiu în care fiecare membru al echipei se simte ascultat, înțeles și apreciat.

Cat de bine iti cunosti colegii?

Nr. participanți

10+

Durată

1-2 ore

Dificultate

1. Scazută

Locație

Deltă

Lângă București

Mare

Munte

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea interactiunii
  • Stimularea cunoasterii
  • Dezvoltarea creativitatii

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Storming
  • Norming
  • Performing
  • Adjourning

Limba

  • Romana
  • Engleza

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Olympic Village

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Olympic Village este alegerea potrivita pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Am intrebat 100 de colegi

În cadrul programului de entertainment 'Am întrebat 100 de colegi',vom explora și valoriza diversitatea de perspective și experiențe din echipa noastră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Midnight murder

Intră într-o călătorie în timp, în anii 2000, cu un concept de entertainment de seară sub forma unui murder mistery, unde fiecare participant își asumă un rol pentru a intra în poveste și descoperi criminalul.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olympics 2024

Experimentează un program de teambuilding captivant și motivant, începând cu consolidarea identității echipei, continuând cu desemnarea colegilor pentru diversele sporturi și încheind cu o ceremonie de premiere.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Retro: Escape Room

Experimentează RETRO – Escape Room și călătorește în timpul anilor '90 și 2000 alături de echipa ta, rezolvând puzzle-uri și provocări specifice erei pentru a descifra indicii care te vor ghida înapoi în prezent.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Men in Black: Escape Room

În Men in Black: Escape Room, echipa ta este chemată să salveze lumea! Alătură-te organizației secrete MIB într-o misiune de protejare a Terrei de o amenințare extraterestră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.