Olympic Village

1. Concept construcții

20+
1/2 zi
2. Medie
Deltă
Lângă București
Mare
Munte
Urban

Descrierea conceptului

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp?

Vrei de asemenea sa marchezi anul JO de la Paris?

Olympic Village este alegerea potrivita pentru tine! Participantii lucreaza in sub-grupe coordonate de un lider ales ad-hoc pe care il vom numi arhitect. Scopul comun al tuturor este de a construi un sat olimpic, tinand cont de o serie de criterii care tin de functionalitatea finala a acestuia.

Pana in acest punct, obiectivul pare unul usor de atins. Pentru a complica putin sarcina, nu le permitem participantilor sa comunice decat prin intermediul arhitectilor. Inceputul activitatii permite o buna observare a modului de abordare, a prioritizarii si fixarii informatiilor care sunt vitale pentru ca proiectul sa fie demarat. Deoarece timpul de lucru este limitat, fiecare team-leader trebuie sa se asigure ca are datele necesare pentru a-si ghida echipa de lucru corespunzator. Am descoperit in nenumarate randuri ca, in ciuda presiunii timpului, activitatea permite participantilor sa fie creativi, sa interactioneze si sa internalizeze obiectivul comun. Momentul adevarului este cel asteptat de toti: unirea orasului si evaluarea indeplinirii citeriilor. Putem lesne face inferenta concluziilor din debrief-ul realizat in urma acestei activitati asupra comunicarii organizationale de la toate nivelurile.

Create your own village!

Nr. participanți

20+

Durată

1/2 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Deltă

Lângă București

Mare

Munte

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea comunicarii si colaborarii;
  • Dezvoltarea creativitatii;
  • Imbunatatirea capacitatii de a planifica eficient;
  • Imbunatatirea procesului de impartire eficienta a sarcinilor.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Norming
  • Performing

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Olympic Village

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Olympic Village este alegerea potrivita pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Am intrebat 100 de colegi

În cadrul programului de entertainment 'Am întrebat 100 de colegi',vom explora și valoriza diversitatea de perspective și experiențe din echipa noastră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Midnight murder

Intră într-o călătorie în timp, în anii 2000, cu un concept de entertainment de seară sub forma unui murder mistery, unde fiecare participant își asumă un rol pentru a intra în poveste și descoperi criminalul.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olympics 2024

Experimentează un program de teambuilding captivant și motivant, începând cu consolidarea identității echipei, continuând cu desemnarea colegilor pentru diversele sporturi și încheind cu o ceremonie de premiere.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Retro: Escape Room

Experimentează RETRO – Escape Room și călătorește în timpul anilor '90 și 2000 alături de echipa ta, rezolvând puzzle-uri și provocări specifice erei pentru a descifra indicii care te vor ghida înapoi în prezent.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Men in Black: Escape Room

În Men in Black: Escape Room, echipa ta este chemată să salveze lumea! Alătură-te organizației secrete MIB într-o misiune de protejare a Terrei de o amenințare extraterestră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.