Olympic Village

Olympic Village

Concept construcții

20+
1/2 zi
2. Medie
Deltă
Lângă București
Mare
Munte
Urban

Descrierea conceptului

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp?

Vrei de asemenea sa marchezi anul JO de la Paris?

Olympic Village este alegerea potrivita pentru tine! Participantii lucreaza in sub-grupe coordonate de un lider ales ad-hoc pe care il vom numi arhitect. Scopul comun al tuturor este de a construi un sat olimpic, tinand cont de o serie de criterii care tin de functionalitatea finala a acestuia.

Pana in acest punct, obiectivul pare unul usor de atins. Pentru a complica putin sarcina, nu le permitem participantilor sa comunice decat prin intermediul arhitectilor. Inceputul activitatii permite o buna observare a modului de abordare, a prioritizarii si fixarii informatiilor care sunt vitale pentru ca proiectul sa fie demarat. Deoarece timpul de lucru este limitat, fiecare team-leader trebuie sa se asigure ca are datele necesare pentru a-si ghida echipa de lucru corespunzator. Am descoperit in nenumarate randuri ca, in ciuda presiunii timpului, activitatea permite participantilor sa fie creativi, sa interactioneze si sa internalizeze obiectivul comun. Momentul adevarului este cel asteptat de toti: unirea orasului si evaluarea indeplinirii citeriilor.

La final, realizăm un debriefing cu privire la activitate și facem o paralelă către comunicarea din cadrul organizației voastre, astfel încât concluziile obținute în cadrul acestei activități să rămână relevante și în activitatea voastră de zi cu zi.

Create your own village!

Nr. participanți

20+

Durată

1/2 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Deltă

Lângă București

Mare

Munte

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea comunicarii si colaborarii;
  • Dezvoltarea creativitatii;
  • Imbunatatirea capacitatii de a planifica eficient;
  • Imbunatatirea procesului de impartire eficienta a sarcinilor.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Norming
  • Performing

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem