The Connection

Programe de constructii
15+
1/2 zi
Dificultate
Indoor / Outdoor

Echipa Ecoxtrem va invita sa acceptati o provocare arhitecturala complexa, dar distractiva – construirea unui pod de dimensiuni medii, dupa un plan dat.

Vom pune la incercare abilitatile participantilor de a comunica eficient in contextul presiunii timpului, de a planifica strategic si de a implementa pasii din strategie, capacitatea lor de a isi folosi spiritul de echipa pentru a finaliza cu succes acest workshop de constructie.

Trainerii nostri vor imparti participantii in echipe mixte, responsabile de construirea unei parti din pod si le vor distribui kituri de materiale diversificate (barne, instrumente de masurat si construit, plan de constructie si altele) si ii vor ghida in procesul implementarii strategiei stabilite initial. Dupa ce fiecare echipa isi va finaliza partea atribuita din pod, participantii vor imbina segmentele fiecarei echipe si vor realiza produsul final.

Astfel, pe parcursul intregului program, participantii trebuie sa raspunda cu succes provocarilor: meticulozitatea implementarii corecte a planului comun, atentia la dimensiuni, comunicarea constanta cu celelalte echipe si masurarea exacta a segmentelor care vor fi imbinate la final. Distractia este garantata!

La final, tragem concluziile impreuna intr-o sesiune de debriefing care accentueaza necesitatea unor abilitati de comunicare continua intre membrii echipei, dar si importanta gandirii orientate spre solutii, a spiritului inovativ si a implementarii strategiei initiale.

The connection allows your team to bridge the gaps!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati