Race to Everest

Traieste adrenalina unei ascensiuni pe unul din cele mai cunoscute varfuri, evalueaza necesarul de resurse, colaboareaza cu celelate echipe de expeditie si participa impreuna cu colegii la probe cu specific montan contra cronometru.

Race to Everest este simularea care combina intr-un mod inedit elemente de change si project management care sunt gestionate pe tabla de joc cu probe scurte dar intense cu specific montan. Echipele vor avea un scop comun: sa escaladeze varful si sa se intoarca in tabara de baza in formula completa. Doar in acest fel sezonul montan va fi considerat unul de succes iar membrii echipelor vor fi premiati.

In schimb, muntele este imprevizibil iar participantii vor trebui sa gaseasca solutii pentru a face fata vremii, pericolelor aparute, consumului accelerat de resurse si epuizarea echipei. La tot pasul alpinistii echipei se pot lovi de provocari variate care vor solicita abilitati specifice: realizarea de noduri, coordonare pe intuneric, teste de supravietuire, selectia resurselor cruciale, prim ajutor si multe altele.

Conditiile de ascensiune se vor ingreuna iar echipele vor fi nevoite sa improvizeze si sa se alieze cu celelalte echipe pentru a-si duce la bun sfarsit misiunea.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: