Activități Team building de vară

May 14, 2024

Concepte de Team building de vară

Dezvoltare, distracție și engagement!

Beneficiile organizării team building de vară

Organizarea unui team building vara oferă oportunitatea perfectă pentru consolidarea relațiilor dintre colegi, profitând de vremea frumoasă și de o gamă variată de activități în aer liber. Aceste sesiuni de team building nu doar că sporesc coeziunea grupului, dar și cresc nivelul de satisfacție și angajament al angajaților, făcându-i să se simtă mai valoroși și mai motivați.

În plus, în această perioadă, calendarul evenimentelor corporative este de obicei mai liber, spre deosebire de toamnă sau primăvară, când majoritatea companiilor planifică astfel de activități. Aceasta oferă mai multe opțiuni pentru locații și activități, permițând o experiență de team building mai relaxată și personalizată

De ce agenția de team building Ecoxtrem?

  • Echipa multi-disciplinară prezentă în toate zonele țării: Cluj, Iași, Timișoara, Brasov, Sibiu, Constanța și București
  • Organizăm peste 350 evenimente anual, cu 10-1400 participanți
  • Formatori acreditați
  • Agenție de turism proprie
  • Servicii de grafică și creație in-house
  • Experiență de 18 ani pe piața de teambuilding și engagement

Concepte de team building de vară

PIRATES BOOTCAMP

O provocare intrigantă: deveniți pirați pentru o zi, intrați în provocări tipice mediului marinăresc și colaborați pentru a ajunge la comoară.

↖️ Află mai multe

THE OLYMPICS 2024

Experimentează un program de teambuilding captivant și motivant, cu probe de echipă noi și inedite, care celebrează performanța și Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris.

↖️ Află mai multe

PHOTOHUNTING

Delta Dunarii este locul ideal pentru o plimbare alaturi de colegi in cadrul unui concurs foto unde veti descoperi frumusetea locului, localnicii si mestesugurile specifice zonei.

↖️ Află mai multe

TREASURE HUNT BALCIC

Descopera misterele frumosului Balcic, oras cu istorie datand din vremurile antice.Ofera echipei tale ocazia de a cunoaste noi locuri si de a demonstra ca sunt o echipa performanta in orice cadru.

↖️ Află mai multe

BOAT RACE

Pentru o zi vom deveni ingineri constructori si marketeri cu renume, pentru a construi, a vinde si a livra ambarcatiuni! Are you ready to paddle?

↖️ Află mai multe

AGE OF DIGITAL

Totul este digital, online, viral? Echipa ta se confrunta cu digitalizare accelerata si este formata din Millenials? Noi avem provocarea perfecta pentru tine!

↖️ Află mai multe

SURVIVE IT

Participanții se află într-un reality show, iar grupul este împărțit în două triburi care se luptă pentru resurse, puncte și glorie.

↖️ Află mai multe

TEAM EXPRESS

Pe locuri, fiți gata, start! Fiți pregătiți să descoperiți orice așezare din România în cadrul unei aventuri intense și amuzante - Team Express.

↖️ Află mai multe

Testimoniale de la cei care au organizat un teambuilding cu Ecoxtrem

Experienta pe care am avut-o cu sprijinul Ecoxtrem a fost extrem de placuta.Implicarea lor, profesionalismul de care au dat dovada atat pe partea de organizare cat si in timpul evenimentului au facut diferenta ! MULTUMIM, Ecoxtrem!

SERGIU ROSCA, MICHELIN (2023)

Echipa Ecoxtrem a fost extraordinara, prezenta in permanenta, proactiva, implicata in gasirea de solutii la necesitatile noastre care au aparut pe parcurs, veseli, simpatici.  experienta foarte frumoasa alaturi de profesionisti. Felicitari, faceti o treaba foarte buna:-)

FURDUI ANA-MARIA, ALLIANZ -TIRIAC ASIGURARI S.A. (2023)

Inca de la inceputul colaborarii noastre am avut placuta surpriza  sa descoper ca sunteti o echipa EXTREM de creativa,implicata si  organizata,mereu dornica sa  gaseasca cele mai bune solutii pentru un evenimet cu adevarat memorabil! Felicitari oameni faini , intotdeauna este o  adevarata placere sa lucrez cu voi!

MARIA ANGHELESCU, DANONE (2023)

Un Team Building reusit cu ajutorul celor de la Ecoxtrem. Trainerii au fost foarte draguti, au dat dovada de profesionalism, implicare, dar au stiut si sa se distreze. Inca de cand am inceput organizarea acestui eveniment si pana la final, totul a fost realizat "ca la carte". Asteptam cu nerabdare urmatoarele evenimente sa le realizam impreuna.

MAZILU CATALINA, UNILEVER (2023)

Cum poți organiza un team building cu Ecoxtrem?

Completează formularul de mai jos cu brief-ul evenimentului tău și un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detalii și pentru a începe planificarea evenimentului tău de team building personalizat.

Contactează-ne acum.

Organizarea evenimentului echipei tale poate începe chiar acum!

Mesajul dvs. a fost transmis cu succes!
Oops! Ceva nu a funcționat. Te rugăm să reîncerci.