Boat Race

Programe creative

Programe de construcții

20+
1/2 zi
Scazuta - Medie
Deltă
Mare

Descrierea conceptului

Pentru o zi vom deveni ingineri constructori si marketeri cu renume, pentru a construi, a vinde si a livra ambarcatiuni!

Elementele necesare acestui program de teambuilding sunt: gandire strategica si creativa deoarece resursele materiale si de timp sunt limitate, customizarea produsului finit si diviziunea task-urilor intr-un mod cat mai eficient.

Pentru inceput, fiecare echipa va extrage tipul de ambarcatiune pe care va trebui sa o construiasca si va primi un kit standard de materiale, cat si un buget alocat intregii constructii. Fiecare membru al echipei va avea un rol bine definit, de la inginer, pana la responsabil de marketing, iar in felul acesta vor stabili o strategie prin care vor prezenta produsul intr-o maniera cat mai inedita si pentru a convinge audienta sa cumpere ambarcatiunea.

Echipele castigatoarea sunt acelea care obtin cel mai mare punctaj format din performata in cadrul cursei contra cronometru si puterea de convingere a audientei in ceea ce priveste vanzarea produsului.

Paddle for fun, race to win!

Nr. participanți

20+

Durată

1/2 zi

Dificultate

Scazuta - Medie

Locație

Deltă

Mare

Mai multe detalii

Obiective

  • Observarea procesului de impartire a sarcinilor;
  • Observarea procesului decizional;
  • Stabilirea gradului de implicare;
  • Identificarea liderilor informali;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming
  • Performing

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.