Age of Digital

Programe competitive

15+
1/2 zi
Scazuta - Medie

Descrierea conceptului

Social Media a invadat viata echipei tale? Totul este digital, online, viral?

Echipa ta se confrunta cu digitalizare accelerata si este formata din Millenials?Noi avem provocarea perfecta pentru tine!

Si vestile bune continua! Programul este outdoor!Echipele vor strabate circuitul de probe de-a lungul caruia vor castiga puncte pentru rezultatele obtinute. Actiunile sunt energice si rapide si presupun mai degraba o invingere a propriilor bariere in detrimentul competitivitatii generale.

De-a lungul circuitului, echipele vor avea de rezolvat o serie de probe fizice, logice sau de impartire a task-urilor, care ii vor ajuta sa adune puncte. Echipa care va avea cele mai multe puncte va castiga marele premiu: The Big Like.

Facebook Post Hunt, Trending Topics Relay, The Youtuber sau Viral Riff Off sunt doar cateva de probele pregatite de noi!

Go Viral or Go Home!

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

Scazuta - Medie

Locație

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea comunicarii;
  • Impartirea sarcinilor si adaptarea la provocari noi;
  • Stimularea gandirii logice si out of the box;
  • Relaxare si voie buna.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming
  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.