Survive It

Survive It

Concept competitiv

15+
1/2 zi
2. Medie
Deltă
Mare
Munte
Lângă București
Urban

Descrierea conceptului

Survive It

Fie că este vorba de probe dinamice care vă vor testa coordonarea, viteză și gândirea logică, sau de mini provocări distractive, conceptul Survive It va motiva și energiza întreaga echipă. Pregătiți-vă pentru bătălia Survive It!

Participanții se află într-un reality show, iar grupul este împărțit în două triburi care se luptă pentru resurse, puncte și glorie. Echipele din fiecare trib contribuie așadar la succesul grupului din care fac parte. Indiferent că ne aflăm la munte, sau la mare, toți pentru unul și unul pentru toți devine motto-ul zilei.

Pornim așadar în competiția Survive It pentru a descoperi care trib este mai agil și mai unit, deoarece provocările conțin un mix echilibrat de probe fizice potrivite pentru oricine. În acest fel, în cadrul fiecărei etape, abilitățile individuale ale membrilor pot reprezenta un atu pentru echipa și, în cele din urmă, pentru trib.Ștafete, competiții 1-1, puzzle-uri tribale și jocuri de îndemânare - toate se regăsesc în Survive It.

Iar la final, adunăm punctele și vedem care sunt echipele "supraviețuitoare" și ce trib primește Totemul victoriei.

Apoi, putem continua evenimentul în același ton, în cadrul unei petreceri tematice de tip jungle sau luau Hawaian.

Pornește în aventură Survive It alături de tribul tău!

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Deltă

Mare

Munte

Lângă București

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Integrarea oamenilor noi in echipa;
  • Sublinierea importantei fiecarui membru in atingerea unui obiectiv comun;
  • Incurajarea colaborarii in vederea atingerii unui obiectiv comun;
  • Imbunatatirea procesului de comunicare;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming
  • Norming
  • Performing

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Olympic Village

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Olympic Village este alegerea potrivita pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Am intrebat 100 de colegi

În cadrul programului de entertainment 'Am întrebat 100 de colegi',vom explora și valoriza diversitatea de perspective și experiențe din echipa noastră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Midnight murder

Intră într-o călătorie în timp, în anii 2000, cu un concept de entertainment de seară sub forma unui murder mistery, unde fiecare participant își asumă un rol pentru a intra în poveste și descoperi criminalul.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olympics 2024

Experimentează un program de teambuilding captivant și motivant, începând cu consolidarea identității echipei, continuând cu desemnarea colegilor pentru diversele sporturi și încheind cu o ceremonie de premiere.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Retro: Escape Room

Experimentează RETRO – Escape Room și călătorește în timpul anilor '90 și 2000 alături de echipa ta, rezolvând puzzle-uri și provocări specifice erei pentru a descifra indicii care te vor ghida înapoi în prezent.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Men in Black: Escape Room

În Men in Black: Escape Room, echipa ta este chemată să salveze lumea! Alătură-te organizației secrete MIB într-o misiune de protejare a Terrei de o amenințare extraterestră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem