Survive It

Programe competitive

15+
1 sau 1/2 zi
Medie
Deltă
Natură
Mare
Munte

Descrierea conceptului

Survive It

Fie că este vorba de probe dinamice care vă vor testa coordonarea, viteză și gândirea logică, sau de mini provocări distractive, conceptul Survive It va motiva și energiza întreaga echipă. Pregătiți-vă pentru bătălia Survive It!

Participanții se află într-un reality show, iar grupul este împărțit în două triburi care se luptă pentru resurse, puncte și glorie. Echipele din fiecare trib contribuie așadar la succesul grupului din care fac parte. Indiferent că ne aflăm la munte, sau la mare, toți pentru unul și unul pentru toți devine motto-ul zilei.

Pornim așadar în competiția Survive It pentru a descoperi care trib este mai agil și mai unit, deoarece provocările conțin un mix echilibrat de probe fizice potrivite pentru oricine. În acest fel, în cadrul fiecărei etape, abilitățile individuale ale membrilor pot reprezenta un atu pentru echipa și, în cele din urmă, pentru trib.Ștafete, competiții 1-1, puzzle-uri tribale și jocuri de îndemânare - toate se regăsesc în Survive It.

Iar la final, adunăm punctele și vedem care sunt echipele "supraviețuitoare" și ce trib primește Totemul victoriei.

Apoi, putem continua evenimentul în același ton, în cadrul unei petreceri tematice de tip jungle sau luau Hawaian.

Pornește în aventură Survive It alături de tribul tău!

Nr. participanți

15+

Durată

1 sau 1/2 zi

Dificultate

Medie

Locație

Deltă

Natură

Mare

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Integrarea oamenilor noi in echipa;
  • Sublinierea importantei fiecarui membru in atingerea unui obiectiv comun;
  • Incurajarea colaborarii in vederea atingerii unui obiectiv comun;
  • Imbunatatirea procesului de comunicare;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming
  • Norming
  • Performing

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.