Treasure Hunt Balcic

Treasure Hunt Balcic

Concept colaborare

15+
1/2 zi
1. Scazută
Urban

Descrierea conceptului

Descopera misterele frumosului Balcic, oras cu istorie datand din vremurile antice.

Ofera echipei tale ocazia de a cunoaste noi locuri si de a demonstra ca sunt o echipa performanta in orice cadru. Orasul a fost initial o asezare tracica, luand apoi rolul de fortareata care in al doilea Razboi Balcanic a devenit parte a Regatului Romaniei.

Din acest motiv, locul a devenit resedinta de vara preferata a Reginei Maria (pe care o intalnim si in Bran), inima sa ramanand pana in zilele noastre aici...Sistemul de joc este simplu, dar necesita o viziune de ansamblu buna, coordonare si comunicare eficienta in cadrul echipei pentru a maximiza eforturile.

Fiecare echipa va primi in kit de treasure hunt, ar misiunea lor este de a acumula cat mai multe puncte. Acestea reprezinta fotografii si raspunsuri la intrebari sau ghicitori legate de arhitectura, istorie sau alte tipuri de puncte de interes ale locului. Deoarece resursele de timp sunt adesea limitate in mediul de business, transpunem aceasta conditie si in exercitiu, participantii fiind nevoiti sa plece in cautare cu un plan bine pus la punct.

Probele pot include si interactiunii cu localnicii, motiv pentru care participantii vor fi nevoiti sa gaseasca solutii creative pentru a depasi barierele de comunicare aparute.La finalul timpului de lucru, vom evalua peformanta echipelor si vom incheia ziua prin desprinderea unor concluzii legate de strategii si time management pe care le putem lua cu noi mai departe.

Enter the quest for Queen Mary`s heart!

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

1. Scazută

Locație

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Testarea coeziunii echipei intr-un mediu informal;
  • Stimularea creativitatii si comunicarii pentru gasirea celor mai bune solutii;
  • Accentuarea rolului individului in cadrul echipei si valorificarea potentialului fiecaruia;
  • Relaxare, socializare si voie buna.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Olympic Village

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Olympic Village este alegerea potrivita pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Am intrebat 100 de colegi

În cadrul programului de entertainment 'Am întrebat 100 de colegi',vom explora și valoriza diversitatea de perspective și experiențe din echipa noastră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Midnight murder

Intră într-o călătorie în timp, în anii 2000, cu un concept de entertainment de seară sub forma unui murder mistery, unde fiecare participant își asumă un rol pentru a intra în poveste și descoperi criminalul.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olympics 2024

Experimentează un program de teambuilding captivant și motivant, începând cu consolidarea identității echipei, continuând cu desemnarea colegilor pentru diversele sporturi și încheind cu o ceremonie de premiere.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Retro: Escape Room

Experimentează RETRO – Escape Room și călătorește în timpul anilor '90 și 2000 alături de echipa ta, rezolvând puzzle-uri și provocări specifice erei pentru a descifra indicii care te vor ghida înapoi în prezent.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Men in Black: Escape Room

În Men in Black: Escape Room, echipa ta este chemată să salveze lumea! Alătură-te organizației secrete MIB într-o misiune de protejare a Terrei de o amenințare extraterestră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem