Treasure Hunt Balcic

Programe de cooperare

15+
1/2 zi
Scazuta - Medie
Oraș

Descrierea conceptului

Descopera misterele frumosului Balcic, oras cu istorie datand din vremurile antice.

Ofera echipei tale ocazia de a cunoaste noi locuri si de a demonstra ca sunt o echipa performanta in orice cadru. Orasul a fost initial o asezare tracica, luand apoi rolul de fortareata care in al doilea Razboi Balcanic a devenit parte a Regatului Romaniei.

Din acest motiv, locul a devenit resedinta de vara preferata a Reginei Maria (pe care o intalnim si in Bran), inima sa ramanand pana in zilele noastre aici...Sistemul de joc este simplu, dar necesita o viziune de ansamblu buna, coordonare si comunicare eficienta in cadrul echipei pentru a maximiza eforturile.

Fiecare echipa va primi in kit de treasure hunt, ar misiunea lor este de a acumula cat mai multe puncte. Acestea reprezinta fotografii si raspunsuri la intrebari sau ghicitori legate de arhitectura, istorie sau alte tipuri de puncte de interes ale locului. Deoarece resursele de timp sunt adesea limitate in mediul de business, transpunem aceasta conditie si in exercitiu, participantii fiind nevoiti sa plece in cautare cu un plan bine pus la punct.

Probele pot include si interactiunii cu localnicii, motiv pentru care participantii vor fi nevoiti sa gaseasca solutii creative pentru a depasi barierele de comunicare aparute.La finalul timpului de lucru, vom evalua peformanta echipelor si vom incheia ziua prin desprinderea unor concluzii legate de strategii si time management pe care le putem lua cu noi mai departe.

Enter the quest for Queen Mary`s heart!

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

Scazuta - Medie

Locație

Oraș

Mai multe detalii

Obiective

  • Testarea coeziunii echipei intr-un mediu informal;
  • Stimularea creativitatii si comunicarii pentru gasirea celor mai bune solutii;
  • Accentuarea rolului individului in cadrul echipei si valorificarea potentialului fiecaruia;
  • Relaxare, socializare si voie buna.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.