Staging & Design

Registration Apps

Aplicațiile de REGISTRATION sunt folosite în mai multe situații:

  • În cazul unui eveniment deschis în care este necesară identificarea participanților;
  • În cazul unui eveniment corporate privat în care participanții nu se cunosc sau în care se doresc statistici real-time.

Registration Apps vizează un check în rapid al tuturor invitaților și poate utiliza diferite instrumente: tablete, QR code reader, eliberare rapidă a badge-urilor s.a.

Pe lângă această funcție primară, app-urile de acest tip susțîn organizatorii în obținerea unor informații utile: invitați sosiți, status key people, statistici de timing, engagementul expozanților cu potențialii clienți, generare de baze de date și lead-uri, s.a.

Ecoxtrem utilizează mai multe tipuri de aplicații de acest fel. Soluțiile tech sunt recomandate fiecărui client în parte de către consultanții noștri, raportat la buget și obiectivele utilizări app-ului.

Audio & Video

Evenimentele reușite încep cu un AV excelent. Ecoxtrem crede în proiectarea experiențelor senzoriale pentru a crea un eveniment memorabil. Prin valorificarea puterii echipamentelor audio vizuale, putem construi medii de neuitat folosind imagini, culori, sunet, iluminare și interacțiune.

Sound

Nu în cele din urmă, sunetul este cel care completează experiență, susținând speakerii, artiștii sau completând experiență generată de cei aflați pe scenă.

SOPHIA

Sophia este cea mai avansată și celebrată creație a Hanson Robotics, fiind un robot înzestrat cu expresivitate remarcabilă, estetică și interactivitate. Ea poate simula o gama completă de expresii faciale și recunoaște fetele, privește oamenii în ochi și susține o conversație naturală cu aceștia.

OSCAR

Indiferent de ce eveniment vreți să organziati, Oscar poate deveni chiar cireașa de pe tort. Folosind un sistem integrat de comunicații și audio, el poate purta convorbiri „în timp real” cu invitații și poate adapta această interacțiune pentru a se potrivi oricărei ocazii. El poate fi de asemenea personalizat cu logo-ul clientului sau al evenimentului, creând o asociere aproape instantanee între robot, client și produsele și serviciile acestuia! Prin dimensiunea și aspectul sau, Oscar devine un roboțel îndrăgit de către toate publicurile!

NAO

Micul nostru NAO este de numai 60 de cm înălțime, dar are un mare impact! El înmânează vizitatorilor give aways, prezintă produse și este un dansator fabulos. NAO are un farmec propriu și este o apariție unică la fiecare eveniment!

NOX

Oaspețîi voștri vor avea ocazia să cunoască un persoanj inedit! În cele 15 minute de apariție, colosul intră în scenă cu pași grei sau se îndreaptă spre audiență, începe să danseze, glumește sau interacționează cu participanții sub orice formă. Prin faptul că acesta se află în centrul atenției și poartă cu mândrie sigla în piept, el întâmpină oaspeții și ii conectează cu brandul din prima clipă.

TITAN

Titan este un show stopper! Robotul este prietenos cu familiile, amuzant, simte ritmurile și este plin de surprize, dar mai presus de toate, e centrul unui spectacol interactiv în care întreaga audiența este engaged. Titan este adorat atât de adulți, cât și de copii.

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem

Heading

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.