Activități de echipă pentru Ziua Internațională a Bărbatului

October 20, 2023

Într-o lume în continuă schimbare, recunoașterea diversității și a incluziunii este esențială pentru orice organizație de succes.

În contextul acestui angajament continuu pentru egalitate și respect, sărbătorirea Zilei Internaționale a Bărbatului a câștigat din ce în ce mai multă importanță în mediul corporate. Această zi, marcată pe 19 noiembrie în multe țări din întreaga lume, nu este doar o ocazie de a celebra colegii, ci și un moment crucial pentru a reflecta asupra modalităților de a construi un mediu de lucru echitabil și incluziv pentru toată lumea.

Iată 6 activități de echipă pe care le poți organiza de Ziua Bărbatului

Aceste propuneri se pretează în mod special echipelor formate în predominanță din domni dar sunt apreciate în egală măsură și de colege :)

Team Express - 19 Nov Edition (outdoor)

Acest concept devenit deja popular datorită influențelor din show-ul Asia Express este o colecție inedită de provocări amuzante, dinamice și cu cun grad de customizare de 100% (da, ai citit bine). Acest lucru înseamnă că poate fi transformat cu ușurință într-un program tematic dedicat domnilor și pretabil în orice unitate de cazare.

Domino (indoor)

Fiecare echipa va avea sarcina de a lucra la o parte dintr-un sistem vast care poarta un impuls dintr-un capat in celalalt pentru a crea un final WOW, astefl încât găndirea spațială este crucială. Acest lucru se intampla doar daca impulsul este purtat cu succes si in conditii similare dintr-o parte in cealalta.

Cocktail Challenge (indoor)

Cui nu îi place să intre în rolul unui barbam și să participe la execuția unor cocktail-uri delicioase? De ziua Bărbatului, vă provocăm să conturați cele mai reușite rețete pentru domnii din echipă, respectând niște criterii amuzante stabilite de către trainerii Ecoxtrem. Rezultatul va fi unul spectaculos!

The Race (outdoor)

Folosind puțină inventivitate și lucru în echpă, participanții vor proiecta și construi un vehicul tematic cu care vor participa într-o cursă de obstacole și viteză. Etapa de planning și construcție efectivă sunt preferatele domnilor, pe când fetele din echipă contribuie semnificativ la personalizarea vehiculului.

Degustare de bere

Indiferent dacă ești un începător entuziast sau un homebrewer avansat în căutare de perfecțiune, vei fi ghidat pas cu pas de profesioniști și vei avea acces la cele mai fine ingrediente. Vei explora fiecare aspect al procesului, de la plămădirea meticuloasă a mustului de bere la înțelegerea detaliată a termenilor tehnici.

Seară de bowling + cina la Trickshot

Ce e mai distractiv decât o ieșire în echipă după birou, combinată cu un joc de bowling? Pentru a celebra Ziua Bărbatului putem aduce elemente speciale momentului, de la give aways inedite la activări amuzante. Totul pentru a marca această Zi Internațională care a curpins companiile din România.

Dacă nu ai găsit ideea potrivită pentru echipă, îți oferim 4 idei BONUS:

• Experiențe VR (Virtual Reality)

• Prejudecati, emotii & vulnerabilitate dintr-o perspectiva de neurostiinta. Men edition. Cu Dorian Boabes (Mind Architect)

• Curs de styling pentru barbati

• Workshop de fotografiat cu telefonul

• Campionat de darts

Ai găsit activitatea potrivită pentru echipa ta?

Hai să începem chiar acum organizarea. Completează formularul de mai jos!👇

______________________________________________________________________________________________________________________________

Tu ai început organizarea petrecerii de Crăciun?

Dacă până acum organizarea acestei festivități nu a reprezentat o prioritate, îți readucem în atenție faptul că finalul lunii Octombrie prezintă o ultimă oportunitate pentru a găsi cea mai bună locație pentru echipa ta.

Ești curioasă să afli ce expertiză are echipa noastră de Corporate Events care te va ajuta să organizezi party-ul de Crăciun?

Contactează-ne acum.

Organizarea evenimentului echipei tale poate începe chiar acum!

Mesajul dvs. a fost transmis cu succes!
Oops! Ceva nu a funcționat. Te rugăm să reîncerci.