9 Concepte Noi de Teambuilding

April 12, 2024

Descoperă 9 Concepte Noi de Teambuilding

Inspiră, Conectează, Crează engagement!

Beneficiile alegerii unui concept nou de teambuilding

Experimentează o abordare fresh și inovatoare în organizarea de teambuilding-uri, adaptată generațiilor actuale și tendințelor de pe piața muncii. Conceptele noastre sunt create de specialiști cu experiență vastă în domeniu și sunt menite să îmbunătățească colaborarea, angajamentul și productivitatea echipei tale. Beneficiază de facilitatori acreditați, servicii complete de organizare și turism, toate concepute pentru a maximiza implicarea și satisfacția participanților.

De ce agenția de teambuilding Ecoxtrem?

  • Echipa multi-disciplinară prezentă în toate zonele țării: Cluj, Iași, Timișoara, Brasov, Sibiu, Constanța și București
  • Organizăm peste 350 evenimente anual, cu 10-1400 participanți
  • Formatori acreditați
  • Agenție de turism proprie
  • Servicii de grafică și creație in-house
  • Experiență de 18 ani pe piața de teambuilding și engagement

Concepte noi

MISTER LA ÎNĂLȚIME

O provocare intrigantă: deveniți detectivi sub acoperire pentru a dezlega un mister legat de moartea unui om de afaceri într-un zbor privat.

↖️ Află mai multe

THE OLYMPICS 2024

Experimentează un program de teambuilding captivant și motivant, cu probe de echipă noi și inedite, care celebrează performanța și Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris.

↖️ Află mai multe

INDIANA JONES

Un concept dinamic, potrivit pentru echipe dornice de plimbare, care abordeaza intr-o maniera prietenoasa diversele tehnici de decision making.

↖️ Află mai multe

100 DE COLEGI

Un concept de entertainment în care ne amuzăm împreună, și vom explora și valoriza diversitatea de perspective și experiențe din echipa noastră.

↖️ Află mai multe

RETRO ESCAPE ROOM

Experimentează RETRO – Escape Room și călătorește în timpul anilor '90 și 2000 alături de echipa ta, rezolvând puzzle-uri și provocări specifice erei.

↖️ Află mai multe

FUSION OF THE GENERATIONS

Concept care stimuleaza uniformizarea echipei, intelegerea diferentelor care ne unesc si micsorarea gap-ului dintre generatii prin probe usoare si amuzante.

↖️ Află mai multe

MIB ESCAPE ROOM

Echipa ta este chemată să salveze lumea! Alătură-te organizației secrete Men In Black într-o misiune de protejare a Terrei de o amenințare extraterestră.

↖️ Află mai multe

OLYMPIC VILLAGE

O activitate de echipa care stimuleaza procesul de comunicare dintr-o organizatie cu bariere si resurse limitate de timp.

↖️ Află mai multe

MIDNIGHT MURDER

O călătorie în timp în cadrul unui concept de entertainment de tip murder mistery, unde fiecare participant își asumă un rol pentru a intra în poveste și a descoperi criminalul.

↖️ Află mai multe

Testimoniale de la cei care au organizat un teambuilding cu Ecoxtrem

Experienta pe care am avut-o cu sprijinul Ecoxtrem a fost extrem de placuta.Implicarea lor, profesionalismul de care au dat dovada atat pe partea de organizare cat si in timpul evenimentului au facut diferenta ! MULTUMIM, Ecoxtrem!

SERGIU ROSCA, MICHELIN (2023)

Echipa Ecoxtrem a fost extraordinara, prezenta in permanenta, proactiva, implicata in gasirea de solutii la necesitatile noastre care au aparut pe parcurs, veseli, simpatici.  experienta foarte frumoasa alaturi de profesionisti. Felicitari, faceti o treaba foarte buna:-)

FURDUI ANA-MARIA, ALLIANZ -TIRIAC ASIGURARI S.A. (2023)

Inca de la inceputul colaborarii noastre am avut placuta surpriza  sa descoper ca sunteti o echipa EXTREM de creativa,implicata si  organizata,mereu dornica sa  gaseasca cele mai bune solutii pentru un evenimet cu adevarat memorabil! Felicitari oameni faini , intotdeauna este o  adevarata placere sa lucrez cu voi!

MARIA ANGHELESCU, DANONE (2023)

Un Team Building reusit cu ajutorul celor de la Ecoxtrem. Trainerii au fost foarte draguti, au dat dovada de profesionalism, implicare, dar au stiut si sa se distreze. Inca de cand am inceput organizarea acestui eveniment si pana la final, totul a fost realizat "ca la carte". Asteptam cu nerabdare urmatoarele evenimente sa le realizam impreuna.

MAZILU CATALINA, UNILEVER (2023)

Cum poți organiza un teambuilding cu Ecoxtrem?

Completează formularul de mai jos cu brief-ul evenimentului tău și un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detalii și pentru a începe planificarea evenimentului tău de teambuilding personalizat.

Contactează-ne acum.

Organizarea evenimentului echipei tale poate începe chiar acum!

Mesajul dvs. a fost transmis cu succes!
Oops! Ceva nu a funcționat. Te rugăm să reîncerci.