Indiana Jones si Amuleta Eterna

Indiana Jones si Amuleta Eterna

Concept colaborare

10+
1/2 zi
1. Scazută
Deltă
Lângă București
Munte

Descrierea conceptului

Bun venit la "Indiana Jones și Amuleta Eternă" - un program de teambuilding captivant și plin de aventură! Echipele vor fi îndrumate să refacă o expediție începută de Indiana Jones, dar neterminată, unde multe alte echipe au pierit.

În căutarea amuletei pierdute, echipele se opresc în 9 locuri cheie, fiecare ascunzând indicii și provocări unice. La fiecare oprire, participanții vor descoperi o tehnică de luare a deciziilor prin exerciții practice și vor trebui să ia o decizie strategică pentru a-și continua misiunea. În timp ce aventura avansează, obiectivul principal este de a găsi amuleta, dar sub povestea captivantă se ascund și obiective importante de dezvoltare a echipei.

Această experiență inedită este concepută pentru a îmbunătăți procesul decizional al echipei, comunicarea și capacitatea de a lucra în echipă. Fiecare loc vizitat în expediție oferă oportunități unice pentru a pune în practică abilitățile de luare a deciziilor într-un mediu dinamic. Participanții vor fi provocați să colaboreze, să comunice eficient și să își utilizeze resursele colective pentru a naviga prin provocările și pentru a lua decizii strategice care să le ducă mai aproape de amuleta pierdută.

Nr. participanți

10+

Durată

1/2 zi

Dificultate

1. Scazută

Locație

Deltă

Lângă București

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Imbunătățire proces decizional
  • Comunicare eficienta
  • Stimularea colaborarii

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Storming

Limba

  • Română
  • Engleză

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem