Indiana Jones si Amuleta Eterna

1. Concept colaborare

10+
1/2 zi
1. Scazută
Deltă
Lângă București
Munte

Descrierea conceptului

Bun venit la "Indiana Jones și Amuleta Eternă" - un program de teambuilding captivant și plin de aventură! Echipele vor fi îndrumate să refacă o expediție începută de Indiana Jones, dar neterminată, unde multe alte echipe au pierit.

În căutarea amuletei pierdute, echipele se opresc în 9 locuri cheie, fiecare ascunzând indicii și provocări unice. La fiecare oprire, participanții vor descoperi o tehnică de luare a deciziilor prin exerciții practice și vor trebui să ia o decizie strategică pentru a-și continua misiunea. În timp ce aventura avansează, obiectivul principal este de a găsi amuleta, dar sub povestea captivantă se ascund și obiective importante de dezvoltare a echipei.

Această experiență inedită este concepută pentru a îmbunătăți procesul decizional al echipei, comunicarea și capacitatea de a lucra în echipă. Fiecare loc vizitat în expediție oferă oportunități unice pentru a pune în practică abilitățile de luare a deciziilor într-un mediu dinamic. Participanții vor fi provocați să colaboreze, să comunice eficient și să își utilizeze resursele colective pentru a naviga prin provocările și pentru a lua decizii strategice care să le ducă mai aproape de amuleta pierdută.

Nr. participanți

10+

Durată

1/2 zi

Dificultate

1. Scazută

Locație

Deltă

Lângă București

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Imbunătățire proces decizional
  • Comunicare eficienta
  • Stimularea colaborarii

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Storming

Limba

  • Română
  • Engleză

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Olympic Village

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Olympic Village este alegerea potrivita pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Am intrebat 100 de colegi

În cadrul programului de entertainment 'Am întrebat 100 de colegi',vom explora și valoriza diversitatea de perspective și experiențe din echipa noastră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Midnight murder

Intră într-o călătorie în timp, în anii 2000, cu un concept de entertainment de seară sub forma unui murder mistery, unde fiecare participant își asumă un rol pentru a intra în poveste și descoperi criminalul.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olympics 2024

Experimentează un program de teambuilding captivant și motivant, începând cu consolidarea identității echipei, continuând cu desemnarea colegilor pentru diversele sporturi și încheind cu o ceremonie de premiere.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Retro: Escape Room

Experimentează RETRO – Escape Room și călătorește în timpul anilor '90 și 2000 alături de echipa ta, rezolvând puzzle-uri și provocări specifice erei pentru a descifra indicii care te vor ghida înapoi în prezent.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Men in Black: Escape Room

În Men in Black: Escape Room, echipa ta este chemată să salveze lumea! Alătură-te organizației secrete MIB într-o misiune de protejare a Terrei de o amenințare extraterestră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.