Battle of the generations

1. Concept colaborare

10+
A. 1/2 zi
1. Scazută
1. Munte
1. Deltă
1. Lângă București
1. Mare
1. Urban

Descrierea conceptului

Battle of the Generations este un program de teambuilding energizant in care echipele descopera elementele specifice fiecărei generatii și se confruntă în probe dinamice de lucru în echipă și cunoștințe generale.

Gen X, Z, Millenials și Boomers – cele patru generații care se întâlnesc în prezent în birourile companiei -  sunt invitate cu mic cu mare la un program amuzant axat pe înțelegerea diferențelor de perspectivă dintre oameni. Obținem acest lucru într-un mod distractiv: probe de tip game show care ne arată de unde pot proveni diferențele de viziuni și ne îmbogățesc deopotrivă cultura generală.​

În acest fel, descoperim cum aportul fiecărui membru este crucial pentru succesul echipei​. În fiecare atelier vom aborda toate generațiile într-un mod fun, lasând echipele să își creeze strategii de lucru potrivite fiecărui tip de atelier. În fiecare etapă, punctele se pot obține într-un mod diferit, astfel încât este important ca strategia să fie adaptată constant.​

Nr. participanți

10+

Durată

A. 1/2 zi

Dificultate

1. Scazută

Locație

1. Munte

1. Deltă

1. Lângă București

1. Mare

1. Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Integrarea oamenilor noi in echipa;
  • Stimularea diversitatii si reducerea diferentelor dintre generatii;
  • Incurajarea colaborarii in vederea atingerii unui scop comun;
  • Stimularea cresterii atentiei acordate celorlalti.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

The Media Channel

Provocam echipa ta la un exercitiu de creatie pentru a realiza o emisiune demna de retele virale. Creativitatea si munca in echipa sunt elementele esentiale pentru a avea o emisiune de succes!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Battle of the generations

Program care stimuleaza uniformizarea echipei si miscorarea gap-ului dintre generatii prin probe amuzante.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.