Fusion of the generations

Fusion of the generations

Concept colaborare

10+
1/2 zi
1. Scazută
Munte
Deltă
Lângă București
Mare
Urban

Descrierea conceptului

Fusion of the Generations este un program de teambuilding energizant in care echipele descopera elementele specifice fiecărei generatii și se confruntă în probe dinamice de lucru în echipă și cunoștințe generale.

Gen X, Z, Millenials și Boomers – cele patru generații care se întâlnesc în prezent în birourile companiei -  sunt invitate cu mic cu mare la un program amuzant axat pe înțelegerea diferențelor de perspectivă dintre oameni. Obținem acest lucru într-un mod distractiv: probe de tip game show care ne arată de unde pot proveni diferențele de viziuni și ne îmbogățesc deopotrivă cultura generală.​

​Fiecare va descoperi din ce generatie face de fapt parte si care sunt particularitatile fiecarui grup prezent la locul de munca.

În acest fel, aflam cum aportul fiecărui membru este crucial pentru succesul echipei​. În fiecare atelier vom aborda toate generațiile într-un mod fun, lasând echipele să își creeze strategii de lucru potrivite fiecărui tip de atelier. În fiecare etapă, punctele se pot obține într-un mod diferit, astfel încât este important ca strategia să fie adaptată constant.​

Nr. participanți

10+

Durată

1/2 zi

Dificultate

1. Scazută

Locație

Munte

Deltă

Lângă București

Mare

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Integrarea oamenilor noi in echipa;
  • Stimularea diversitatii si reducerea diferentelor dintre generatii;
  • Incurajarea colaborarii in vederea atingerii unui scop comun;
  • Stimularea cresterii atentiei acordate celorlalti.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem