Xmas Remote Challenge

Programe competitive

Programe creative

Programe CSR

Programe de cooperare

Programe digitale

Activități entertainment

10+
2 ore
3 ore
Scazută
Scazuta - Medie
Online

Descrierea conceptului

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul!

Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati! Dar ne vom distra chiar si Remote (online) in cadrul unui concept super potrivit acestei perioade a anului!

XMAS CHALLENGE presupune o serie de provocari cu tematica de Craciun: de la mimat, desenat, cantat, la quiz-uri, preparare de cocktail-uri, atelier de decoratiuni, confectionare de jucarii sau chiar un concurs de Jingle Bells.

Conceptul poate fi personalizat in functie de fiecare echipa in parte, iar noi ne ocupam ca toate activitatile sa fie pe placul participantilor! Mai mult decat atat, putem insera si un moment de "Secret Santa", unde in schimbul cadourilor fizice, vom avea unele virtuale. Valoarea lor e sentimentala, adica foarte mare!

Nr. participanți

10+

Durată

2 ore

3 ore

Dificultate

Scazută

Scazuta - Medie

Locație

Online

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea interactiunii intre colegi in contextul work from home;
  • Consolidarea culturii organizationale;
  • Stimularea comunicarii, chiar si de la distanta;
  • Relaxare si buna dispozitie;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.