Winter Survival

1. Concept aventură

1. Concept colaborare

15+
A. 1/2 zi
A. 1 zi
2. Medie
1. Munte
1. Lângă București

Descrierea conceptului

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si participa alaturi de echipa Ecoxtrem la un test de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Conceptul de supravietuire este acelasi, insa acum totul se schimba: conditiile sunt hibernale, resursele sunt cu totul altele, iar echipa voastra se confrunta cu alte obstacole in atingerea obiectivului final: supravietuirea. Frigul, zapada si zonele vor fi atat dusmani, cat si cei mai buni aliati. Situatiile surpriza pe care le veti intalni in traseul vostru va vor impinge sa alegeti un lider, sa divizati inteligent sarcinile si sa comunicati eficient.

Probele care vor pune la incercare rezistenta si determinarea echipelor de a supravietui sunt: localizarea victimelor cu dispozitive PIEPS, folosirea sondelor de avalansa, confectionarea diferitelor amaraje din zapada sau gheata acordarea de prim ajutor si multe alte situatii surpiza. La finalul exercitiilor participantii vor constientiza importanta lucrului in echipa si a adaptabilitatii, dar vor acumula si cunostinte practice.

Nr. participanți

15+

Durată

A. 1/2 zi

A. 1 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

1. Munte

1. Lângă București

Mai multe detalii

Obiective

  • Consolidarea si omogenizarea echipei;
  • Imbunatatirea procesului decizional si de impartire eficienta a responsabilitatilor;
  • Imbunatatirea procesului de identificare a solutiilor;
  • Plasarea participantilor in situatii noi din afara zonei lor de confort.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming
  • Performing

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

The Media Channel

Provocam echipa ta la un exercitiu de creatie pentru a realiza o emisiune demna de retele virale. Creativitatea si munca in echipa sunt elementele esentiale pentru a avea o emisiune de succes!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Battle of the generations

Program care stimuleaza uniformizarea echipei si miscorarea gap-ului dintre generatii prin probe amuzante.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.