Olimpiada Iernii

1. Concept competitiv

1. Concept colaborare

15+
A. 1/2 zi
A. 1 zi
1. Scazută
1. Munte
1. Lângă București
1. Mare
1. Deltă

Descrierea conceptului

Sunteti gata de distractie in natura?

Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea in spatiu sau mini challenge-uri amuzante in zapada, olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa. Vara, iarna, suntem pe val!

Pentru sezonul rece, avem o propunere care va poate energiza echipa punand-o in miscare si revitalizand-o printr-o olimpiada cu caracter sportiv, amuzanta si antrenanta. Participantii vor lucra in echipe, testandu-si abilitatea, forta si capacitatea de a se sincroniza cu coechipierii pentru a finaliza diverse probe.Echipele vor intra in competitie doua cate doua, mobilizandu-si fortele intr-o perioada de timp data, iar buna dispozitie va fi ingredientul de baza din acest program de teambuilding.

Coordonandu-se reciproc, membrii echipelor vor intra in cursa iernii pentru a rascumpara cheile care deschid comoara, in timp ce colaborarea si comunicarea eficienta vor deveni conditii esentiale pentru acumularea punctajului necesar fiecarei echipe. Jocuri de indemanare, probe de tir cu arcul, stafeta in zapada, construirea de catapulte care functioneaza cu bulgari de zapada drept proiectile, stafeta militara in zapada sunt doar cateva dintre probele  propuse pentru olimpicii companiei dumneavoastra.

Avand un obiectiv comun, participantii vor participa asadar la o competitie sportiva cu finalitate comuna, care le va demonstra ca eforturile individuale si cooperarea membrilor dintr-o echipa sunt pasii premergatori performantei.Brace yourselves, winter is coming!

Nr. participanți

15+

Durată

A. 1/2 zi

A. 1 zi

Dificultate

1. Scazută

Locație

1. Munte

1. Lângă București

1. Mare

1. Deltă

Mai multe detalii

Obiective

  • Imbunatatirea comunicarii;
  • Stimularea colaborarii si coordonarii;
  • Evidentierea rolului fiecarui membru din cadrul echipei;
  • O mai buna cunoastere a participantilor;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

The Media Channel

Provocam echipa ta la un exercitiu de creatie pentru a realiza o emisiune demna de retele virale. Creativitatea si munca in echipa sunt elementele esentiale pentru a avea o emisiune de succes!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Battle of the generations

Program care stimuleaza uniformizarea echipei si miscorarea gap-ului dintre generatii prin probe amuzante.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.