Wine is fine

Programe creative

10+
1/2 zi
Scazută

Descrierea conceptului

Wine is fine va propune o activitate relaxanta si interesanta, o incursiune in lumea lui Bachus.

In prima parte a workshop-ului, un specialist in viticultura va tine o prezentare interactiva despre istoria si traditia vinurilor in Romania, despre notiuni de wine-food pairing si reguli de servire a diferitelor tipuri de vin, in functie de ocazie.

Ulterior, participantii vor vizita o crama si vor observa si intelege procesul din spatele obtinerii acestei aromate bauturi.Workshopul va continua printr-o activitate de cupaj in care participantii, impartiti in echipe, vor combina diferite tipuri de vin si isi vor crea propria aroma.

Astfel, programul va combina partea informativa si utila cu placerea incercarii unei noi activitati, in cadrul careia echipele se vor distra, vor crea si vor degusta produse noi, create chiar de ei.Wine is fine!

Let`s try it out!

Nr. participanți

10+

Durată

1/2 zi

Dificultate

Scazută

Locație

Mai multe detalii

Obiective

  • Integrarea unor informatii noi, despre un domeniu nou;
  • Testarea inovatiei si a creativitatii;
  • Realizarea de produse noi, impreuna cu echipa;
  • Descoperirea de talente latente/inascute;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Adjourning

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.