Wine Hunt

1. Concept competitiv

1. Concept colaborare

30+
A. 1 zi
A. 1/2 zi
1. Scazută
1. Munte

Descrierea conceptului

Te-ai gandit vreodata ca degustarea de vinuri este cu adevarat o arta?

Ai acum ocazia de a porni in vizitarea galeriilor vinicole subterane si de a descoperi secretele de realizare si degustare a vinului!

Pentru o degustare ca la carte a vinului este important sa iti folosesti toate simturile, pentru a diferentia elementele care variaza de la un vin la altul: culoarea, densitatea, consistenta, buchetul, tipul de struguri folositi, chiar si pretul vinului.

Pentru toate acestea vei putea testa cateva tipuri de vin din cea mai mare colectie de vinuri. Fiindca aceasta experienta se poate transforma intr-o activitate dinamica, te invitam sa descoperi provocarile zonei apropiate si sa construiesti strategii impreuna cu echipa ta pentru a duce la bun sfarsit misiunile unui treasure hunt original!Pentru aceasta activitate o varianta propusa de noi este degustarea de vinuri in Cramele Milestii Mici & Treasure Hunt in Orheiul Vechi, activitate ce va tine echipa energizata pe tot parcursul zilei.

* La cere se pot organiza astfel de evenimente si in zone diferite. *

Nr. participanți

30+

Durată

A. 1 zi

A. 1/2 zi

Dificultate

1. Scazută

Locație

1. Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Consolidarea si omogenizarea echipei;
  • Stimularea lucrului in echipa;
  • Incurajarea colaborarii si comunicarii in vederea depasirii obstacolelor;
  • Relaxare si voie buna.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Adjourning

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

The Media Channel

Provocam echipa ta la un exercitiu de creatie pentru a realiza o emisiune demna de retele virale. Creativitatea si munca in echipa sunt elementele esentiale pentru a avea o emisiune de succes!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Battle of the generations

Program care stimuleaza uniformizarea echipei si miscorarea gap-ului dintre generatii prin probe amuzante.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.