Win it in a minute

1. Concept competitiv

10+
A. 1/2 zi
1. Scazută
1. Urban
1. Mare
1. Munte
1. Lângă București
1. Deltă

Descrierea conceptului

O incercare! O echipa! O decizie!Daca ai avea o singura sansa pentru a reusi alaturi de echipa ta, ai profita pe deplin de oportunitate?

Va provocam sa incercati!Ecoxtrem a pregatit programul potrivit pentru echipele care-si doresc sa stimuleze comunicarea din cadrul echipei si sa sublinieze abilitatile fiecarui membru.Dinamica programului este potrivita pentru o iesire din mediul coditian, iar probele ii vor determina pe participanti sa isi foloseasca toata energia pentru a vedea care sunt castigatorii zilei.

Impartiti in echipe, participantii vor parcurge o serie de probe atat practice, cat si logice, care le vor testa creativitatea si capacitatea de utilizare a resurselor existente.De la stafeta, pana la probe de coordonare si agilitate, fiecare echipa are de indeplinit probele pregatite, iar scopul acestora este de a castiga cat mai multe puncte!

Are you ready to win it in a minute?

Nr. participanți

10+

Durată

A. 1/2 zi

Dificultate

1. Scazută

Locație

1. Urban

1. Mare

1. Munte

1. Lângă București

1. Deltă

Mai multe detalii

Obiective

  • Sublinierea importantei fiecarui membru al echipei in atingerea unui obiectiv;
  • Dezvoltarea abilitatii de a ajunge la un consens in cadrul echipei;
  • Dezvoltarea creativitatii.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

The Media Channel

Provocam echipa ta la un exercitiu de creatie pentru a realiza o emisiune demna de retele virale. Creativitatea si munca in echipa sunt elementele esentiale pentru a avea o emisiune de succes!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Battle of the generations

Program care stimuleaza uniformizarea echipei si miscorarea gap-ului dintre generatii prin probe amuzante.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.