Weapon Range

Programe competitive

15+
1/2 zi
Medie
Deltă
Munte

Descrierea conceptului

Echipa Ecoxtrem v-a pregatit o zi de antrenament!In cadrul programului Weapon Range participantii, lucrand in echipe, vor avea ocazia sa isi testeze maiestria cu diverse tipuri de arme.

Echilibrul si gestionarea probelor ii vor determina se se concentreze asupra obiectivelor individuale, dar si cele ale intregii echipe.Aveti la dispozitie un poligon de antrenare pentru a transforma echipa intr-o trupa speciala de elita, pregatita pentru diferite ateliere de arme.

Atentia la detalii si viteza de reactie este vitala pentru a duce probele la bun sfarsit, iar incurajarea ii va determina sa atinga scopul comun al intregii zile.Mediul informal creat este perfect pentru a incuraja colaborarea intre membrii echipei si pentru a stimula implicarea fiecaruia.

In acelasi timp, adrenalina si indemanarea de care vor trebui sa dea dovada, va demonstra care sunt cei mai tari tintasi!Are you ready?

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

Medie

Locație

Deltă

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Atentia la detalii;
  • Incurajarea colaborarii in vederea atingerii unui scop comun;
  • Stimularea interactiunii intr-un mediu informal;
  • Incurajarea initiativei si implicarii.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Norming
  • Performing

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.