Weapon Range

Weapon Range

Concept competitiv

15+
1/2 zi
2. Medie
Deltă
Munte
Lângă București

Descrierea conceptului

Echipa Ecoxtrem v-a pregatit o zi de antrenament!In cadrul programului Weapon Range participantii, lucrand in echipe, vor avea ocazia sa isi testeze maiestria cu diverse tipuri de arme.

Echilibrul si gestionarea probelor ii vor determina se se concentreze asupra obiectivelor individuale, dar si cele ale intregii echipe.Aveti la dispozitie un poligon de antrenare pentru a transforma echipa intr-o trupa speciala de elita, pregatita pentru diferite ateliere de arme.

Atentia la detalii si viteza de reactie este vitala pentru a duce probele la bun sfarsit, iar incurajarea ii va determina sa atinga scopul comun al intregii zile.Mediul informal creat este perfect pentru a incuraja colaborarea intre membrii echipei si pentru a stimula implicarea fiecaruia.

In acelasi timp, adrenalina si indemanarea de care vor trebui sa dea dovada, va demonstra care sunt cei mai tari tintasi!Are you ready?

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Deltă

Munte

Lângă București

Mai multe detalii

Obiective

  • Atentia la detalii;
  • Incurajarea colaborarii in vederea atingerii unui scop comun;
  • Stimularea interactiunii intr-un mediu informal;
  • Incurajarea initiativei si implicarii.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Norming
  • Performing

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem