Water Energy

Water Energy

Concept competitiv

15+
1/2 zi
2. Medie
Mare
Deltă

Descrierea conceptului

Intr-o zi torida de vara, ce ar merge cel mai bine decat o serie de workshop-uri cu apa, pe apa si in apa?

Programul de teambuilding Water Energy este compus dintr-o serie de probe cu tematica acvatica, menite sa aduca buna dispozitie si relaxare in cadrul echipei!Participantii vor parcurge toate atelierele pregatite, pe baza unei rotatii. De la bataie cu baloane de apa, pana la construirea propriei barci sau plimbare cu kayak-ul, vom atinge impreuna nivelul maxim de energie in cadrul acestui program!

Obiectivul principal al echipelor este sa parcurga cu succes probele si sa acumuleze cat mai multe puncte bazandu-se pe abilitatile fiecarui participant.

O buna colaborare si coordonare in echipa vor fi principalele atuuri de care trebuie sa dea dovada.Esti gata sa intram la apa??

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Mare

Deltă

Mai multe detalii

Obiective

  • Imbunatatirea comunicarii;
  • Stimularea colaborarii si coordonarii;
  • Evidentierea rolului fiecarui membru din cadrul echipei;
  • Folosirea constructiva a spiritului competitiv.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Olympic Village

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Olympic Village este alegerea potrivita pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Am intrebat 100 de colegi

În cadrul programului de entertainment 'Am întrebat 100 de colegi',vom explora și valoriza diversitatea de perspective și experiențe din echipa noastră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Midnight murder

Intră într-o călătorie în timp, în anii 2000, cu un concept de entertainment de seară sub forma unui murder mistery, unde fiecare participant își asumă un rol pentru a intra în poveste și descoperi criminalul.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olympics 2024

Experimentează un program de teambuilding captivant și motivant, începând cu consolidarea identității echipei, continuând cu desemnarea colegilor pentru diversele sporturi și încheind cu o ceremonie de premiere.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Retro: Escape Room

Experimentează RETRO – Escape Room și călătorește în timpul anilor '90 și 2000 alături de echipa ta, rezolvând puzzle-uri și provocări specifice erei pentru a descifra indicii care te vor ghida înapoi în prezent.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Men in Black: Escape Room

În Men in Black: Escape Room, echipa ta este chemată să salveze lumea! Alătură-te organizației secrete MIB într-o misiune de protejare a Terrei de o amenințare extraterestră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem