Water Energy

Programe competitive

15+
1/2 zi
Scazuta - Medie
Mare

Descrierea conceptului

Intr-o zi torida de vara, ce ar merge cel mai bine decat o serie de workshop-uri cu apa, pe apa si in apa?

Programul de teambuilding Water Energy este compus dintr-o serie de probe cu tematica acvatica, menite sa aduca buna dispozitie si relaxare in cadrul echipei!Participantii vor parcurge toate atelierele pregatite, pe baza unei rotatii. De la bataie cu baloane de apa, pana la construirea propriei barci sau plimbare cu kayak-ul, vom atinge impreuna nivelul maxim de energie in cadrul acestui program!

Obiectivul principal al echipelor este sa parcurga cu succes probele si sa acumuleze cat mai multe puncte bazandu-se pe abilitatile fiecarui participant.

O buna colaborare si coordonare in echipa vor fi principalele atuuri de care trebuie sa dea dovada.Esti gata sa intram la apa??

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

Scazuta - Medie

Locație

Mare

Mai multe detalii

Obiective

  • Imbunatatirea comunicarii;
  • Stimularea colaborarii si coordonarii;
  • Evidentierea rolului fiecarui membru din cadrul echipei;
  • Folosirea constructiva a spiritului competitiv.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.