Wacky Races

Programe de construcții

15+
1 zi
Medie
Deltă
Natură
Mare
Munte

Descrierea conceptului

Wacky Races va provoaca sa testati si sa depasiti limitele echipei.

Fie ca e vorba de probe pline de adrenalina sau curse contracronometru, participantii trebuie sa dea dovada de curaj si indemanare.Fiecare echipa porneste de la aceeasi linie de start, se pregateste pentru prima parte a programului unde se vor confrunta doua cate doua, insa vor lupta pentru acelasi obiectiv comun, dand dovada de spirit de echipa.

Participantii vor avea oportunitatea de a se intalni cu probe pline de adrenalina, fiind nevoiti sa-si depaseasca limitele personale si sa ii sustina pe ceilalti membri ai echipei.In urmatoarea parte a programului, echipele se vor intrece in cadrul unui concurs de construit vehicule nonconformiste cu care vor participa la o cursa cu obstacole contracronometru.

Masina fiecarei echipe va avea o tematica desemnata si vor avea posibilitatea de a folosi bugetul alocat pentru a achizitiona o parte din materiale, de a improviza si de a-si customiza vehiculele conform tematicii.

Programul Wacky Races isi propune sa determine fiecare membru sa isi depaseasca orice limita, succesul programului fiind asigurat de nonconformismul proiectelor, iar acesta prin obiectivul principal atribuit echipelor, permite extragerea unor concluzii vitale legate de project management.

Fie ca cei mai buni sa castige!

Nr. participanți

15+

Durată

1 zi

Dificultate

Medie

Locație

Deltă

Natură

Mare

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Imbunatatirea lucrului in echipa;
  • Impartirea task-urilor;
  • Definirea unei strategii pentru atingerea unui obiectiv comun;
  • Stimularea creativitatii;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.