Turbo Sprint

Turbo Sprint

Concept competitiv

+10
1/2 zi
2. Medie
Deltă
Lângă București
Mare
Munte
Urban

Descrierea conceptului

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive. Totul începe cu ajutorul unei colecții de elemente și unelte cu ajutorul cărora echipa voastră poate construi o mașinuță funcțională. Competiția se încinge când micile cauciucuri se învârt cât mai repede pe pistele traseului pe care trebuie să îl parcurgă.

În cadrul Turbo Sprint, echipele au libertatea de a decide modul în care utilizează resursele disponibile, explorând limitele eficienței și inovației în construcția mașinii lor. Acest aspect al programului nu doar încurajează experimentarea și inovația, dar și consolidează abilitățile de colaborare interdisciplinară și comunicare în echipă.

Turbo Sprint este ideal pentru echipele care doresc să își îmbunătățească dinamica de lucru în echipă, să își dezvolte abilități tehnice și să stimuleze creativitatea și spiritul competitiv. Participanții vor învăța prin acțiune, construind nu doar mașini, ci și legături puternice și abilități esențiale pentru succesul în colaborare.

3, 2, 1...GO!

Nr. participanți

+10

Durată

1/2 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Deltă

Lângă București

Mare

Munte

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Colaborarea în vederea atingerii unui obiectiv comun
  • Valorificarea resurselor echipei
  • Stimularea creativității și a gândirii out of the box
  • Dezvoltarea aptitudinilor de problem-solving
  • Comunicare eficientă la nivelul echipei

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Norming
  • Performing

Limba

  • Română
  • Engleză

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem