Trekking

Trekking

Concept aventură

+10
1 zi
2. Medie
Munte

Descrierea conceptului

Cum crești reziliența echipei tale, oferindu-le în același timp relaxare și revigorare?

Noi considerăm că o opțiune minunată pentru a combina astfel utilul cu plăcutul este trekking-ul, iar când activitatea ia forma unui teambuilding, fiecare element din program capătă o relevanță și mai mare! O drumeție prin natură îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou. Însoțiți de ghidul nostru cu experiență, grupul se poate concentra pe alte obiective, lăsând traseul și siguranța participanților în grija profesioniștilor.

Pentru un plus de adrenalină, experiența de trekking poate fi suplimentată cu un scenariu de supraviețuire, în care teoria are în sfârșit șansa de a fi pusă în practică, într-un cadru stimulant dar cât se poate de controlat. Pentru un plus de motivare, o misiune de ecologizare poate fi elementul care transformă drumeția într-o lecție despre apreciere și respect față de mediul înconjurător.

Tu ce obiective ai vrea să presari pe drumul echipei tale?

Nr. participanți

+10

Durată

1 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Promovarea unei culturi organizaționale pozitive
  • Îmbunătățirea lucrului în echipă
  • Relaxare și crearea unui cadru informal de cunoaștere
  • Colaborarea în vederea atingerii unui obiectiv comun

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming

Limba

  • Română
  • Engleză

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem