Treasure Hunt Rasnov

Treasure Hunt Rasnov

Concept colaborare

1/2 zi
1. Scazută
Munte

Descrierea conceptului

Ajungem chiar la poalele muntilor Bucegi, in orasul trandafirilor, zarim de departe ruinele masive ale Cetatii Rasnov si pornim in cautarea comorii ascunse in interiorul cetatii!

Insa pentru a ajunge la cetate, trebuie sa obtinem alte indicii care sunt ascunse in cele mai frumoase si deosebite locuri ale orasului Rasnov. De asemenea, interactiunea cu localnicii va fi un punct important de bifat pe lista noastra de activitati.

Indiciile ne conduc la poarta cetatii unde descoperim povesti chiar din anii 1600, iar cel mai important obiectiv al echipei este sa ajunga la cel mai de seama locuitor al Cetatii Rasnov, Gheorghe Samoila.

El este cel care cunoaste toate detaliile despre comoara ascunsa si va raspunde multor intrebari despre indiciile din cetate.Pe langa aceasta poveste ascunsa a treasure hunt-ului, probele ii vor determina pe participanti sa lucreze in echipa si sa distreze in acelasi timp!

Asadar, aduna-ti colegii si pregatiti-va sa explorati cat mai multe locuri!

Nr. participanți

Durată

1/2 zi

Dificultate

1. Scazută

Locație

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea colaborarii in vederea realizarii unei strategii eficiente;
  • Incurajarea lucrului in echipa;
  • Imbunatatirea procesului de luare a deciziilor;
  • Evaluarea adaptabilitatii si a gradului de inovare din cadrul echipei.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem