Treasure Hunt Rasnov

Programe de cooperare

1/2 zi
Scazută
Munte

Descrierea conceptului

Ajungem chiar la poalele muntilor Bucegi, in orasul trandafirilor, zarim de departe ruinele masive ale Cetatii Rasnov si pornim in cautarea comorii ascunse in interiorul cetatii!

Insa pentru a ajunge la cetate, trebuie sa obtinem alte indicii care sunt ascunse in cele mai frumoase si deosebite locuri ale orasului Rasnov. De asemenea, interactiunea cu localnicii va fi un punct important de bifat pe lista noastra de activitati.

Indiciile ne conduc la poarta cetatii unde descoperim povesti chiar din anii 1600, iar cel mai important obiectiv al echipei este sa ajunga la cel mai de seama locuitor al Cetatii Rasnov, Gheorghe Samoila.

El este cel care cunoaste toate detaliile despre comoara ascunsa si va raspunde multor intrebari despre indiciile din cetate.Pe langa aceasta poveste ascunsa a treasure hunt-ului, probele ii vor determina pe participanti sa lucreze in echipa si sa distreze in acelasi timp!

Asadar, aduna-ti colegii si pregatiti-va sa explorati cat mai multe locuri!

Nr. participanți

Durată

1/2 zi

Dificultate

Scazută

Locație

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea colaborarii in vederea realizarii unei strategii eficiente;
  • Incurajarea lucrului in echipa;
  • Imbunatatirea procesului de luare a deciziilor;
  • Evaluarea adaptabilitatii si a gradului de inovare din cadrul echipei.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.