Treasure Hunt Muzeul Satului

Programe de cooperare

15+
1/2 zi
Scazuta - Medie
Oraș

Descrierea conceptului

Imbina lucrul in echipa cu o experienta educativa in care vei descoperi elemente etnografice si mestesuguri traditionale intr-o vanatoare de comori in Muzeul National Dimitrie Gusti.

Descopera alaturi de echipa Ecoxtrem traditii uitate de timp, specificuri arhitecturale, franturi din viata sateanul roman de odinioara si, de ce nu, intalneste mesteri care practica diferite indeletniciri transmise din generatie in generatie si creeaza propriile obiecte manufacturate.

Grupul va fi impartit in echipe si va avea avea un timp limitat pentru a indeplini o serie de misiuni prezentate iscusit in kit-ul de start. Misiunile ii vor purta pe participanti prin muzeu, ajutandu-i sa descopere detalii si informatii pe care in mod normal un vizitator le omite. Deoarece timpul de lucru este limitat, echipele vor trebui sa isi defineasca o strategie proprie, sa isi imparta sarcinile si sa foloseasca inteligent abilitatile fiecarui membru, intelegand astfel importanta lucrului in echipa.

In varianta extinsa a vanatorii de comori, participantii se pot intalni in intervale cheie cu mesteri traditionali care isi vor impartasi experienta si povestea de viata si care vor ajuta participantii sa deprinda noi indeletniciri: sculptat in lemn, olarit, lucrul la razboi, incondeiere de oua, pictura pe sticla, realizarea de zgardane si multe altele. Echipele care vor face dovada insusirii acestor deprinderi vor fi recompensate de catre mesteri.

Evenimentul se poate incheia cu o petrecere traditionala autentica!

Esti gata sa treci testul timpului?

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

Scazuta - Medie

Locație

Oraș

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea colaborarii si comunicarii;
  • Dezvoltarea creativitatii;
  • Dezvoltarea adaptabilitatii si a capacitatii de a gestiona cu succes situatii noi;
  • Valorificarea potentialului fiecarui membru al echipei;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.