Treasure Hunt Muzeul Satului

Treasure Hunt Muzeul Satului

Concept colaborare

15+
1/2 zi
1. Scazută
Urban

Descrierea conceptului

Imbina lucrul in echipa cu o experienta educativa in care vei descoperi elemente etnografice si mestesuguri traditionale intr-o vanatoare de comori in Muzeul National Dimitrie Gusti.

Descopera alaturi de echipa Ecoxtrem traditii uitate de timp, specificuri arhitecturale, franturi din viata sateanul roman de odinioara si, de ce nu, intalneste mesteri care practica diferite indeletniciri transmise din generatie in generatie si creeaza propriile obiecte manufacturate.

Grupul va fi impartit in echipe si va avea avea un timp limitat pentru a indeplini o serie de misiuni prezentate iscusit in kit-ul de start. Misiunile ii vor purta pe participanti prin muzeu, ajutandu-i sa descopere detalii si informatii pe care in mod normal un vizitator le omite. Deoarece timpul de lucru este limitat, echipele vor trebui sa isi defineasca o strategie proprie, sa isi imparta sarcinile si sa foloseasca inteligent abilitatile fiecarui membru, intelegand astfel importanta lucrului in echipa.

In varianta extinsa a vanatorii de comori, participantii se pot intalni in intervale cheie cu mesteri traditionali care isi vor impartasi experienta si povestea de viata si care vor ajuta participantii sa deprinda noi indeletniciri: sculptat in lemn, olarit, lucrul la razboi, incondeiere de oua, pictura pe sticla, realizarea de zgardane si multe altele. Echipele care vor face dovada insusirii acestor deprinderi vor fi recompensate de catre mesteri.

Evenimentul se poate incheia cu o petrecere traditionala autentica!

Esti gata sa treci testul timpului?

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

1. Scazută

Locație

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea colaborarii si comunicarii;
  • Dezvoltarea creativitatii;
  • Dezvoltarea adaptabilitatii si a capacitatii de a gestiona cu succes situatii noi;
  • Valorificarea potentialului fiecarui membru al echipei;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem