Treasure Hunt Digital

Programe competitive

Programe digitale

10+
2 ore
3 ore
1/2 zi
Scazută
Oraș
Online

Descrierea conceptului

Conceptul de Treasure HuntDigital aduce un suflu nou activitatilor de teambuilding cu ajutorul provocarilor tehnologizate intr-un mod inedit!Frumusețea utilizării tehnologiei pentru evenimentele de teambuilding este ca fiecare activitate este complet unica.

Evenimentul va fi  adaptat tipului de provocări pe care clientul doreste sa le includa, durata evenimentului, succesiunea in care trebuie indeplinite provocarile si orice alt factor pe care acestia il pot personaliza.Aspectul tehnologic al acestuia ofera, de asemenea, un eveniment mult mai flexibil decat metodele originale de construire manuala a probelor. In timpul jocurilor, echipele primesc feedback in timp real, unde pot verifica modul in care scorurile lor se compara cu celelalte echipe, distragandu-le prin mesaje si trimitand clipuri distractive pentru a dezactiva ecranele lor.Participantii vor fi impartiti in echipe si vor parcurge o serie de probe distractive si competitve.

Aceata activitate inspira creativitatea intre echipele de joc intr-un eveniment care permite tuturor sa se implice si sa-si demonstreze abilitatile. De la intrebari cheie, pana la provocari in care trebuie sa caute un obiect ascuns cu un cod QR, echipele vor fi antrenate de modul inedit de a rezolva activitatile. Pe cat de eficient, pe atat de competitiv devine jocul cu ajutorul tabletelor si a probelor originale!

Treasure Hunt-ul Digital Moove permite participantilor sa-si puna in aplicare strategia, sa lucreze in echipa, sa intalneasca locuri neasteptate si ascunse sau sa consolideze identitatea companiei printr-o serie de jocuri interactive.

Are you ready to be part of this experience?

Nr. participanți

10+

Durată

2 ore

3 ore

1/2 zi

Dificultate

Scazută

Locație

Oraș

Online

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea comunicarii si colaborarii in vederea realizarii de strategii eficiente;
  • Consolidarea si omogenizarea echipei;
  • Imbunatatirea procesului decizional;
  • Incurajarea cooperarii in vederea atingerii unui scop comun;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming
  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.