Treasure Hunt Brasov

Programe de cooperare

15+
1/2 zi
Scazuta - Medie
Munte

Descrierea conceptului

Cati dintre noi nu au vizitat macar o data Brasovul? In acest treasure hunt aveti ocazia sa descoperiti orasul intr-o noua lumina si sa identificati moduri de a lucra eficient in echipa.

Treasure Hunt-ul din Brasov este unul dinamic, in care veti calatori pe strazile orasului in cautarea raspunsurilor si veti interactiona cu localnicii pentru a descoperi comoara ascunsa.Kronstadt-ul - asa cum mai este numit Brasovul - are importanta arhitecturala, mestesugareasca si culturala, avand o istorie incarcata. Ne propunem (si reusim de fiecare data) sa ii familizarizam pe participanti cu cat mai multe puncte de interes ale locului.

Pentru a face acest lucru, impartim grupul in echipe care pornesc in cautarea celor mai interesante lucruri din centrul orasului, incercand sa indeplineasca cat mai multe misiuni.Misiunile nu sunt intotdeauna simple deoarece in treasure hunt nimic nu este ceea ce pare. Coechipierii vor trebui sa gaseasca raspunsuri la intrebari logice, sa isi depaseasca temerile de a vorbi in public, sa fie convingatori si, mai presus de toate, sa functioneze eficient intr-o echipa.

Scopul tuturor este de a obtine cheia de la comoara Kronstadt-ului si, mai apoi, de a obtine cat mai multe puncte pentru a primi indiciul final care ii va conduce la locul unde aceasta este ascunsa. La incheierea exercitiului, vom discuta impreuna cu toti detinatorii comorii care au fost factorii de succes in aflarea cat mai multor raspunsuri si cum putem sa transpunem acesti factori in lucrul de zi cu zi.

Can your team discover the treasure?

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

Scazuta - Medie

Locație

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea colaborarii in vederea realizarii de strategii eficiente;
  • Incurajarea lucrului in echipa;
  • Imbunatatirea procesului de luare a deciziilor;
  • Evaluarea adaptabilitatii si a gradului de inovare din cadrul echipei.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.